Ιδανική αυτόχειρας η Τότεναμ, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Σάουθαμπτον - Μεγάλο «διπλό» για τη Λιντς

Χάρι Κέιν

i

Χάρι Κέιν ©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Ιδανική αυτόχειρας η Τότεναμ, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Σάουθαμπτον - Μεγάλο «διπλό» για τη Λιντς

Δημήτρης Χούπης 19:02 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 18.03.2023

Η Σαουθάμπτον με το πέναλτι του Γουόρντ-Πράους στο 90+3' ισοφάρισε σε 3-3 την Τότεναμ, η οποία κινδυνεύει να χάσει τη θέση της στην τετράδα, ενώ η Λιντς πήρε μεγάλο «διπλό» στη μάχη της παραμονής.

Η Τότεναμ μπορεί να βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1, αλλά στο 90+3' ισοφαρίστηκε (3-3) από τη Σαουθάμπτον και κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας.

Το σκορ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε το άνοιξε ο Πέδρο Πόρο στο 45+1', πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τότεναμ. Καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και στο 46' ο Τσε Άνταμς ισοφάρισε για τους «άγιους».

Ο Χάρι Κέιν όμως έντεκα λεπτά μετά έκανε το 1-2, σκοράροντας το 21ο του γκολ  στο πρωτάθλημα και στο 74' ο Ιβάν Πέρισιτς έκανε τρία τα τέρματα των «σπιρουνιών». Η ομάδα του Ρούμπεν Σέλες δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Δύο λεπτά μετά το 1-3 Θίο Γουόλκοτ μείωσε σε 2-3 και στο 90+3' ο Γουόρντ Πράους  με πέναλτι έκανε το τελικό 3-3.

Μάργκοτ Ρόμπι: Η αγαπημένη ηθοποιός του Τσιτσιπά δε λατρεύει το τένις, αλλά ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ
PREMIER LEAGUE

11:56 - 18.03.2023

Μάργκοτ Ρόμπι: Η αγαπημένη ηθοποιός του Τσιτσιπά δε λατρεύει το τένις, αλλά ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ

Η αγαπημένη ηθοποιός του Τσιτσιπά, Μάργκοτ Ρόμπι παραχώρησε συνέντευξη κι εκδήλωσε τη λατρεία της για την Premier League, την Άρσεναλ και ειδικότερα για τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου συνεχίζει την ασταθή πορεία της, καθώς μετά από τη νίκη επί της Νότιγχαμ με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Από την άλλη αυτός ο βαθμός για τη Σαουθάμπτον μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για τη «μάχη» της παραμονής.

Οι «άγιοι» μπορεί να παραμένουν τελευταίοι στη βαθμολογία, αλλά είναι σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα έχουν 23 βαθμούς δύο πίσω από την Έβερτον που βρίσκεται στην 17η θέση. Παράλληλα και η Μπόρνμουθ με τη Γουέστ Χαμ που είναι επίσης εντός επικίνδυνης ζώνης είναι μόλις έναν πόντο πάνω από τη Σαουθάμπτον. 

Η Τότεναμ αντίθετα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 49 πόντους, μόλις δύο πάνω από τη Νιούκαστλ, που έχει δύο αγωνιστικές λιγότερες. 

Η Λιντς πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γουλβς, κερδίζοντάς την 4-2. Ο Τζακ Χάρισον άνοιξε το σκορ για τα «παγώνια» στο 6' και το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα του Χάβι Γκράθια μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 49' ο Άιλινγκ έκανε το 0-2 και στο 62' ο Κρίστενσεν τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Η Γουλβς όμως προσπάθησε να βγάλει αντίδραση με τα γκολ του Ότο στο 65' και του Κούνια στο 73', αλλά ο Ροντρίγκο στο 90+7' έκανε το τελικό 4-2 για τη Λιντς. Με αυτή τη νίκη η Λιντς ανέβηκε στην 14η θέση με 26 βαθμούς και η Γουλβς βρίσκεται μία θέση πάνω με 27 πόντους 

Μπρέντφορντ και Λέστερ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Λονδίνο. Ο Ματίας Γιένσεν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τόμας Φρανκ και στο 52' ο Χάρβεϊ Μπαρνς ισοφάρισε για τις «αλεπούδες» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στην όγδοη θέση με 42 βαθμούς βρίσκεται η λονδρέζικη ομάδα και ελπίζει για την έξοδό της στην Ευρώπη, στην 17η θέση με 25 πόντους είναι η Λέστερ. 

Η Άστον Βίλα επικράτησε εύκολα της Μπόρνμουθ με 3-0 στο Μπέρμιγχαμ κι αρχίζει να ξεφεύγει από τους μπελάδες του υποβιβασμού. Ο Ντάγκλας Λου΄ζ στο 7', ο Τζέικομπ ΡάμσεΪ στο 80' και ο Μπουεντία στο 89' διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Στην εντέκατη θέση με 38 πόντους είναι η ομάδα του Ουνάι Έμερι, στην 19η θέση με 24 βαθμούς είναι τα «κεράσια».