«Πάρτι» της Λίβερπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ, συνεχίζει το αρνητικό σερί η Μπράιτον
i

© SS Twitter

«Πάρτι» της Λίβερπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ, συνεχίζει το αρνητικό σερί η Μπράιτον

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:00 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 29.10.2023

Εύκολη νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε η Λίβερπουλ, η οποία και επικράτησε με 3-0 στο Άνφιλντ. Την ίδια ώρα, η Μπράιτον έμεινε σε ένα ακόμα ματς δίχως τρίποντο, μετά το 1-1 κόντρα στη Φούλαμ.

Η Λίβερπουλ έκανε.... πάρτι κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0, στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Οι παίκτες του Κλοπ έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και με αυτόν τον τρόπο πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν δύο μεγάλες στιγμές στο 29' και το 31' να κάνουν το 1-0. Αυτό τελικά έφερε ο Ντιόγκο Ζότα (31') εκμετελλευόμενος ένα ριμπάουντ στην αντίπαλη περιοχή. Ακολούθησε η μπαλιά του Σόμποσλάι στον Νούνιες (35'), με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 

Στο 77' ο Ματ Τέρνερ έκανε ένα τραγικό λάθος και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος σκόραρε για το 3-0. Ακολούθησε το δοκάρι της Νότιγχαμ Φόρεστ στο 86', με την τύχη να μην ευνοεί τον Ελανγκά. Η Λίβερπουλ πέτυχε και τέταρτο γκολ, όμως το σκοράρισμα του Γκάκπο δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ.

Μπράιτον - Φούλαμ 1-1

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον έμεινε δίχως νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League, αφού δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Φούλαμ παρά το γεγονός πως προηγήθηκε (1-1). 

Στο 26ο λεπτό ο Φέργκιουσον εξαπέλυσε ένα απίθανο σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-0 ήταν κοντά για την ομάδα του Ντε Τσέρμπι, όμως η προσπάθεια του Ντανκ κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά η φιλοξενούμενη έκανε το 1-1, με τον Παλίνια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.  

Περισσότερα σε λίγο...