Premier League: Πρώτος σκόρερ της boxing day ο Χάρι Κέιν
i

Χάρι Κέιν / screenshot via Twitter

Premier League: Πρώτος σκόρερ της boxing day ο Χάρι Κέιν

Sportal newsroom 17:14 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 26.12.2022

Δύο ρεκόρ έσπασε ο Χάρι Κέιν με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μπρέντφορντ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ της boxing day, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς της αγωνιστικής αυτής που έχει παίξει.

Ένα γκολ πέτυχε, δύο ρεκόρ έσπασε ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ σκόραρε στην ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στη Μπρέντφορντ και έσπασε δύο ρεκόρ. Το πρώτο είναι ότι έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες της boxing day που έχει αγωνιστεί.

Τρομερό πρωτοσέλιδο της «Sun» με τον Χάρι Κέιν να βρυχάται σε ένα κομμάτι τοστ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

12:24 - 10.12.2022

Τρομερό πρωτοσέλιδο της «Sun» με τον Χάρι Κέιν να βρυχάται σε ένα κομμάτι τοστ

Το σημερινό (10/12) πρωτοσέλιδο της Sun φέρει την εικόνα του αρχηγού της Αγγλίας, Χάρι Κέιν να βρυχάται σε ένα κομμάτι τοστ, καθώς η ομάδα του ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία για μια θέση στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρώτο ματς της συγκεκριμένης αγωνιστικής ο Κέιν το έπαιξε απέναντι στη Λέστερ, όπου πέτυχε το πρώτο του τέρμα. Έκτοτε έπαιξε άλλες έξι φορές τη συγκεκριμένη ημέρα και σκόραρε σε όλες! Η μόνη φορά που δεν αγωνίστηκε ήταν τη σεζόν 2020-21 λόγω τραυματισμού.

Το δεύτερο ρεκόρ είναι ότι έγινε ο πρώτος σκόρερ της boxing day με δέκα γκολ, περνώντας τον Ρόμπι Φάουλερ, ο οποίος έχει πετύχει εννέα τέρματα. Τη δεκάδα συμπληρώνουν ο Ρόμπι Κιν και ο Άλαν Σίρερ με οχτώ, ο Τιερί Ανρί με εφτά, ο Ζερμέν Ντεφόου με έξι και με πέντε γκολ είναι ο Ντίμιταρ Μπερπάτοφ, ο Άντριου Κόουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Τα γκολ του Κέιν στη boxing day: 

Λέστερ-Τότεναμ 1-2: 1 γκολ
Τότεναμ-Νόριτς 3-0: 2 γκολ
Τότεναμ-Σάουθαμπτον 5-2: 3 γκολ
Τότεναμ-Μπόρνμουθ 5-0: 1 γκολ
Τότεναμ-Μπράιτον 2-1: 1 γκολ
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 3-0: 1 γκολ
Μπρέντφορντ-Τότεναμ 2-2: 1 γκολ