Η πριγκίπισσα της Ισπανίας είναι σφόδρα ερωτευμένη με αστέρι της Μπαρτσελόνα (pics)
i

Βασίλισσα Λεονόρ/©Photo by Carlos Alvarez/Getty Images/Ideal Images

Η πριγκίπισσα της Ισπανίας είναι σφόδρα ερωτευμένη με αστέρι της Μπαρτσελόνα (pics)

Sportal newsroom 10:15 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 17.01.2023

Η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Λετίσια και του βασιλιά Φελίπε και διάδοχος του ισπανικού θρόνου, πριγκίπισσα Λεονόρ φαίνεται ότι ζει τον έρωτά της με το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα, Γκάβι.

Πριν από μερικούς μήνες στην Ισπανία αποκάλυψαν ότι η πριγκίπισσα της Ισπανίας, Λεονόρ, είναι ερωτευμένη με το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα, Γκάβι, λέγοντας μάλιστα πως η 17χρονη πριγκίπισσα διατηρεί κι έναν φάκελο με φωτογραφίες του Ισπανού μέσου των Καταλανών. Οι φήμες γι' αυτόν τον πλατωνικό έρωτα αυξήθηκαν περισσότερο, όταν η φανέλα που έδωσε ο Γκάβι στον Βασιλιά Φίλιππο τον Έκτο ήταν μικρότερη από το νούμερό του. Οι Ισπανοί δεν αποκλείουν η φανέλα του να προοριζόταν για την πριγκίπισσα Λεονόρ.

Ποια είναι όμως η πριγκίπισσα Λεονόρ;

Η Λεονόρ είναι ένα χρόνο νεότερη από τον Γκάβι, ο οποίος έκλεισε τα 18 νωρίτερα φέτος. Η νεαρή royal σπουδάζει στο UWC Atlantic College στην Ουαλία στο δεύτερο έτος του International Baccalaureate, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο κολέγιο όπου φοιτούν πολλοί γαλαζοαίματοι, όπου προετοιμάζονται για τον μελλοντικό τους ρόλο. Ηδη πάντως η Λεονόρ έχει δείξει ότι εκπαιδεύεται για τον ρόλο της ως μέλλουσα βασίλισσα και κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις με χάρη και αυτοπεποίθηση.

Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

19:42 - 06.12.2022

Ο Γκάβι, η... σχέση με την πριγκίπισσα Λεονόρ και το τρολάρισμα των συμπαικτών του (pic)

Οι φήμες θέλουν τον Γκάβι να έχει έρθει αρκετά κοντά με την πριγκίπισσα Λεονόρ, κάτι το οποίο έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης τόσο στα αποδυτήρια της Ισπανίας όσο και της Μπαρτσελόνα.

Το εν λόγω πανεπιστήμιο στεγάζεται στο κάστρο του Αγίου Ντόνατ του 12ου αιώνα στη νότια ακτή της Ουαλίας και τα έξοδα των σπουδών της βαραίνουν προσωπικά τους γονείς της και όχι το παλάτι. Το συνολικό κόστος των μαθημάτων ανέρχεται σε 76.000 ευρώ το χρόνο.

Εκεί υπενθυμίζεται ότι φοίτησε και η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, κόρη του βασιλιά Φίλιπ και της βασίλισσας Ματθίλδης. Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι ότι η πριγκίπισσα Λεονόρ έκανε ανώνυμη αίτηση στη συγκεκριμένη σχολή και δεν χρησιμοποίησε το κοινωνικό status της για να γίνει δεκτή, όπως ανακοίνωσε το παλάτι. Η Λεονόρ, η οποία μιλάει ήδη πέντε γλώσσες, έχει επιλογή μαθημάτων όπως βιολογία, χημεία, οικονομικά, αγγλική λογοτεχνία, γεωγραφία, ιστορία, μαθηματικά και φυσική ενώ στα προαιρετικά μαθήματα εντάσσονται μεταξύ άλλων τα Design Tech, Visual Arts, σπουδές κινηματογράφου, μουσική και παγκόσμια πολιτική.

Η πριγκίπισσα που στοχεύει να γίνει... κομάντο!

Ως διάδοχος του θρόνου είναι εκείνη με τις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί συχνότερα τον πατέρα της, βασιλιά Φελίπε ή και τους δύο γονείς της σε πριγκιπικές υποχρεώσεις. Φέτος, ολοκληρώνει τη διετή φοίτησή της στο Κολέγιο και αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία όπου θα εκπαιδευθεί και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Η 17χρονη θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και θα εκπαιδευθεί σε στρατό, ναυτικό και την πολεμική αεροπορία προτού συνεχίσει τις πανεπιστημιακές σπουδές της. Σύμφωνα με την El Pais, η στρατιωτική εκπαίδευση της Λέονορ θα ολοκληρωθεί στο εκπαιδευτικό πλοίο Juan Sebastián de Elcano, το οποίο χρησιμοποιείται από το ισπανικό Ναυτικό.

Ο κρυφός έρωτα με τον Γκάβι

Ο κρυφός έρωτας της μεγάλης κόρης του βασιλιά Φίλιππου και της Λετίθια της Ισπανίας, Λέονορ, για τον Γκάβι αποκαλύφτηκε πρόσφατα από Μέσο της χώρας. Παρά το γεγονός πως η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπο του Γκάβι και την πριγκίπισσα Λεονόρ φαίνεται να μην ισχύει, οι συμπαίκτες του 18χρονου μέσου δεν έχασαν την ευκαιρία για τρολάρισμα, με τον Κόκε να αποκαλύπτει ότι του ζήτησαν τώρα που έχει το κονέ να τους καλέσει σε μπάρμπεκιου με τον βασιλιά.