Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς, ενοχλήσεις για Μοχαμάντι και Γαλανόπουλο
i

Τσίτσαν Στάνκοβιτς/intime

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Στάνκοβιτς, ενοχλήσεις για Μοχαμάντι και Γαλανόπουλο

Κώστας Τσίλης 11:21 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 19.04.2023

Εκτός προπόνησης της ΑΕΚ έμεινε ο Στάνκοβιτς λόγω οσφυαλγίας ενώ εκτός λόγω ενοχλήσεων και ο Μοχαμάντι με τον Γαλανόπουλο

Ένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, όπως αυτό του Νορντίν Άμραμπατ μπορεί να λύθηκε, αλλά σήμερα προέκυψαν για τον Ματίας Αλμέιδα άλλα μικρότερα. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν μπήκε καθόλου στο πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς υποφέρει από μια οσφυαλγία. Πιθανότατα θα δοκιμάσει την Παρασκευή ή το Σάββατο. Ωστόσο σίγουρα είναι αμφίβολος για την αποστολή του κυριακάτικου ματς με τον Ολυμπιακό. 

O Τσίνο είναι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, χωρίς να παίξει ούτε λεπτό
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:29 - 19.04.2023

O Τσίνο είναι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, χωρίς να παίξει ούτε λεπτό

Η ΑΕΚ έπαθε την πιο βαριά ζημιά αλλά ο Αραούχο ξέρει τι πρέπει να κάνει ακόμα και όταν δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο και ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του επιλογές που ίσως να μην είναι και οι προφανείς. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Επίσης εκτός προγράμματος έμειναν σήμερα και ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Μιλάντ Μοχαμάντι. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Μάλιστα ο Ιρανός ακραίος μπακ είχε κτυπήσει και είχε αντικατασταθεί στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Μεγάλη Τετάρτη. Οι εξετάσεις του ήταν καθαρές. Ωστόσο ακόμα και σήμερα δεν είχε απαλλαχθεί πλήρως από τις ενοχλήσεις. 

Θεωρητικά και ο Μοχαμάντι αλλά και ο Γαλανόπουλος, θα δοκιμάσουν προς το τέλος της εβδομάδας να ανεβάσουν στροφές. Ωστόσο μέχρι ο Αλμέιδα να τους δει να μπαίνουν σε φουλ πρόγραμμα, δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως μπορεί να τους υπολογίζει για την αποστολή, καταρχάς του κυριακάτικου ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.