Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Στη Γουέστ Χαμ είναι όλοι ζώα»

Ρόκκο Κομίσσο

i

©PrtScr youtube

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Στη Γουέστ Χαμ είναι όλοι ζώα»

Κώστας Τσιακλής 20:26 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 08.06.2023

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκκο Κομίσσο, ήταν έξαλλος με τους πάντες στη Γουέστ Χαμ και μάλιστα τους αποκάλεσε όλους ως ζώα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τους ποδοσφαιριστές του.

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε με επεισοδιακό τρόπο στον τελικό του Conference League από τη Γουέστ Χαμ και έμεινε χωρίς τίτλο για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ρόκκο Κομίσσο, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί αφού ανέφερε πως όλοι στη Γουέστ Χαμ είναι ζώα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ισχυρός άντρας των «βιόλα» στάθηκε συγκεκριμένα σε δύο περιπτώσεις. Φυσικά η μια φάση είναι αυτή του 33’. Η Φιορεντίνα κέρδισε κόρνερ και οπαδοί της Γουέστ Χαμ εκτόξευσαν δεκάδες ποτήρια στον Κριστιάνο Μπιράγκι. Ο Γκονζάλες αρχικά έγινε αποδέκτης των αντικειμένων. «Μπλόκαρε», μάλιστα ένα ποτήρια κι έκανε ότι πίνει.

Στη συνέχεια ο Μπιράγκι που πήγε να εκτελέσει το κόρνερ δέχθηκε πολλά ποτήρια, ενώ στο σημείο ήταν και η δεύτερη βοηθός η Γκουανταλούπε Πόρας Αγιούσο. Ένα από τα ποτήρια πέτυχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον Μπιράγκι, ο οποίος χειροκροτούσε ειρωνικά του Άγγλους οπαδούς για τη συμπεριφορά τους και μάλιστα έτρεχαν αίματα.

Ο Κομίσσο έχει παράπονο και για τον τραυματισμό του Λούκα Γιόβιτς στο 45+4’. Ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε (αλλά υποδήχθηκε σε θέση οφσάιντ) και στην προσπάθεια που έκανε, είδε τον Τόμας Σούτσεκ να παίζει επικίνδυνα και να τον τραυματίζει στη μύτη.

Ο Ρόκκο Κομίσσο λοιπόν είπε τα εξής: «Τι πρέπει να πω? Περίμενα μια νίκη. Υπήρχαν όμως περιπτώσεις που ο διαιτητής έπρεπε να τα πάει καλύτερα. Ο Γιόβιτς έσπασε τη μύτη του και μετά ο Μπιράγκι. Μίλησα με τον πρόεδρο της Premier League, λέγοντάς του ότι είναι όλοι ζώα για το πώς συμπεριφέρθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας. Η ήττα δεν είναι δίκαιη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει 3-0, λυπάμαι για τους φιλάθλους που άξιζαν περισσότερα».

Τέλος, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα αποκάλυψε πως ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε στους τελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας και του Conference League.