Προκαλεί σοκ το πόδι του Μινγκς μετά την επέμβαση για την αποκατάσταση ρήξης χιαστού – Σκληρή εικόνα! (pics)
i

©Getty Images

Προκαλεί σοκ το πόδι του Μινγκς μετά την επέμβαση για την αποκατάσταση ρήξης χιαστού – Σκληρή εικόνα! (pics)

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:35 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 23.11.2023

Οι εικόνες από το πόδι του Τάιρον Μινγκς, προκαλούν σοκ, μετά την αποκατάσταση για την ρήξη χιαστού που υπέστη στην αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ.

Ο Τάιρον Μινγκς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε στους ακολούθους του τον «αγώνα δρόμου» που κάνει, προκειμένου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.  

Θυμίζουμε ότι ο Μινγκς υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό τη διάρκεια της ήττας 5-1 που γνώρισαν οι «χωριάτες» από τη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Premier League. 

Ο 30χρονος άσος μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο στη διάρκεια του πρώτου μέρους, καθώς τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Αλεξάντερ Ισάκ της Νιούκαστλ. «Δεν μπορείς να με ξεφορτωθείς τόσο εύκολα! Όλοι με βοηθάτε πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε!», έγραψε σε ανάρτησή του ο Άγγλος διεθνής.

Μάλιστα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter έδειχνε τον Μινγκς μετά την επέμβαση καθώς άρχισε να προσπαθεί να ανακτήσει την κινητικότητά του με λίγη άσκηση. Και, τα σημάδια στο γόνατό του αποκαλύπτονται σε μια αποκαρδιωτική εικόνα. 

Στη συνέχεια, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής κατευθύνθηκε στο γυμναστήριο καθώς επιχείρησε να κάνει κάποιες ασκήσεις με αντίσταση, καθώς και να μπαίνει στην πισίνα και να παίξει τένις για να βοηθήσει την κινητικότητα του. 

«Γύρνα πίσω πιο δυνατός ήρωά μου», απάντησε ένας θαυμαστής στα social media. Ενώ ένας δεύτερος απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσοι από εσάς ανησυχούσατε ειλικρινά για την απόσυρση. Αυτός ο άνθρωπος δεν παραιτείται», είπε ένας τρίτος.

Μιλώντας στο βίντεο, ο Μινγκς είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα που μου στείλατε, έχω διαβάσει σχεδόν το καθένα. Οι κάρτες, τα δώρα στην ανάρτηση, τα tweets, όλα έχουν εκτιμηθεί τόσο πολύ και έχουν με βοήθησε σε αυτό το πρώιμο στάδιο».

Ο Μινγκς πρόσθεσε ότι θα κυκλοφορήσουν περισσότερα πλάνα καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του. Στο μεταξύ, οι συμπαίκτες του τα καταφέρνουν καλά στην Premier League και στο Europa Conference League. Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς, και την επόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ