Προοδευτική: Έκανε το «μπαμ»  με τον Νικοπολίδη (pic)
i

Αντώνης Νικοπολίδης/ ©Intime

Προοδευτική: Έκανε το «μπαμ» με τον Νικοπολίδη (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:01 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 29.12.2022

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Με τον Αντώνη Νικοπολίδη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα πορευτεί η Προοδευτική. Οι «βυσσινί» έκαναν το «μπαμ» και ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα και νυν προπονητή. 

Η ομάδα του Κορυδαλλού μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μάγγο, έψαχνε τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο της και θα τη βάλει  στο δρόμο των νικών. Τελικά το βρήκε στο πρόσωπο του Αντώνη Νικοπολίδη. 

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 επιστρέφει στους πάγκους για να αναλάβει τις τύχες της Προοδευτικής. Προπονητικά ήταν βοηθός του Μίτσελ το 2012 και έχει διατελέσει υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού δύο φορές. Τη μία ήταν τη σεζόν 2012-2013 σε 4 αγώνες έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα. Η άλλη ήταν το 2015 με τους Πειραιώτες να νικούν τον Φωστήρα εκτός έδρας 0-2.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο νέος προπονητής της Προοδευτικής. Ο Έλληνας τεχνικός που δεν χρειάζεται συστάσεις έχει πιάσει ήδη δουλειά, καθώς αύριο θα βρίσκεται στο Κλουβί προκειμένου να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές και να δώσει τις πρώτες οδηγίες ως προπονητής της Προοδευτικής». 

Στην προπονητική του καριέρα ως τώρα ο 51χρονος κόουτς έχει καθίσει τον πάγκο της K19 του Ολυμπιακού, αλλά και σε αυτόν της πρώτης ομάδας ως υπηρεσιακός, ενώ έχει διατελέσει και τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων.