Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Κασάμι, αποφασίζει οριστικά για μεταγραφή στόπερ
i

Κασάμι/©Intime

Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Κασάμι, αποφασίζει οριστικά για μεταγραφή στόπερ

Sportal newsroom • John Doe, John Doe • 16:07 - 27.09.2022 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 10.11.2022

Ο Ελβετός Παϊτίμ Κασάμι ετοιμάζεται να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό την ώρα που στο Λιμάνι ακόμα το... ψάχνουν για ελεύθερο στόπερ.

Ο Κασάμι έχει μείνει ελεύθερος από τη Βασιλεία ενώ από τον Ολυμπιακό είχε φύγει το 2016 πηγαίνοντας στη Φόρεστ και μετά σε Σιόν και Βασιλεία. Ο Κασάμι έχει 66 ματς με τον Ολυμπιακό με 9 γκολ και 9 ασίστ. Ήταν εκεί την περίοδο 2014-2015. Συνέχισε στον πειραϊκό σύλλογο το 2015-2016. Στο παρελθόν είχαν γίνει τουλάχιστον δύο φορές συζητήσεις για την επιστροφή του στην ελληνική ομάδα. 

Από εκεί και πέρα σχετικά με το θέμα των ελεύθερων στόπερ στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα όπως του 28χρονου Πορτογάλου Έντγκαρ Ιε που έχει μείνει ελεύθερος από τη Τραμπζονσπόρ εδώ και πολύ καιρό και έχει θητεία σε ομάδες όπως η Ναντ και η Λιλ. Ο Ιε παίζει και δεξί μπακ. Ένας άλλος παίκτης είναι ο 32χρονος Ράιαν Μπένετ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σουόνσι και είναι καθαρά στόπερ. Δεν φαίνεται πάντως προς το παρόν να υπάρχει τελική απόφαση για τον εκλεκτό από την ελεύθερη αγορά. Παραμένει ανοιχτό όμως το να αποκτηθεί παίκτης.