Πρόταση και από Κράσνονταρ για Μαντσίνι γράφουν στη Ρωσία
i

Μαντσίνι/@Intime

Πρόταση και από Κράσνονταρ για Μαντσίνι γράφουν στη Ρωσία

Αλέξης Σαββόπουλος 10:45 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 30.12.2022

Και η Κράσνονταρ στο παιχνίδι για τον αργεντινό. Τι γράφουν στη Ρωσία για τον παίκτη και η φημολογία στη Ρωσία για τον Ιβιτς και τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μετά τον ΠΑΟΚ οι εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός ανεπισήμως μπορεί να έχει κάνει πίσω στην απόκτηση του Μαντσίνι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει ανοικτό το θέμα της παραχώρησης του αργεντινού εντός της μεταγραφικής περιόδου που ανοίγει τη Δευτέρα. Μετά την Κρίλια Σοβέτοφ, ακόμη μια ομάδα απο την Ρωσία ενδιαφέρεται για τον 26χρονο παίκτη του Αρη. Είναι η Κράσνονταρ που επίσης παρακολουθεί στενά τον Μαντσίνι, χωρίς ακόμη όμως να έχει καταθέσει κάποια πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Sport24.ru: "Η Κράσνονταρ πρόσφερε στον Άρη 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον εξτρέμ Ντάνιελ Μαντσίνι. Στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή προτάθηκε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ. Ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να αφήσει τον 26χρονο παίκτη να φύγει, αλλά για τον ίδιο τον Αργεντινό η μετακόμιση στη Ρωσία δεν αποτελεί επιλογή προτεραιότητας. Σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα στις διαπραγματεύσεις για να περιμένει προτάσεις από άλλους συλλόγους" αναφέρει χαρακτηριστικά χωρίς όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παράγοντας που είναι πιθανό να παίνει σημαντικό ρόλο είναι η φημολογία απο τη Ρωσία που θέλει τον Βλάνταν Ιβιτς να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία εφόσον αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ-Α- Αβίβ την οποία αντιμετώπισε το καλοκαίρι ο Αρης στο Conference League. Ο Ιβιτς γνωρίζει καλά τον Μαντσίνι και ενδέχεται να παίξει και αυτό το ρόλο του. Πάντως οι όποιες εξελίξει για τον αργεντινό θα σημειωθούν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αργότερα αφού ούτως ή άλλως το ρωσικό πρωτάθλημα επαναρχίζει τον Μάρτιο.