«Πρόταση της Μπριζ για τον Τζίμα του ΠΑΟΚ»

Τζίμας

i

© Intime

«Πρόταση της Μπριζ για τον Τζίμα του ΠΑΟΚ»

Μάνος Τσαλγατίδης 20:52 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 09.01.2023

Η Κλαμπ Μπριζ φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο τον νεαρό Στέφανο Τζίμα, κάνοντας μάλιστα όπως φαίνεται και προφορά στον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, ωστόσο από την στιγμή που παίζει και σκοράρει με τον ΠΑΟΚ Β στην Super League 2, ενώ ανήκει κανονικά στην Κ19, όπως είναι λογικό έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Έτσι, οι ομάδες του εξωτερικού ρίχνουν… ματιές στην περίπτωσή του, αφού είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της ηλικίας του και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε όλη την Ευρώπη.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, αλλά και πρόταση της Κλαμπ Μπριζ η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, διότι όπως αναφέρει το δημοσίευμα στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του. «Ο Στέφανος Τζίμας θεωρείται ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Γεννημένος το 2006, στον ΠΑΟΚ Β πέτυχε 4 γκολ σε 7 αγώνες με μέσο όρο ένα γκολ κάθε ώρα αγώνα και πλέον βρίσκεται ήδη στην πρώτη ομάδα. Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ πήρε προφυλάξεις με εξαψήφια ανανέωση συμβολαίου και κυρίως με ρήτρα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αρκετές ομάδες έχουν εξετάσει το έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Φιορεντίνα. Και η Κλαμπ Μπριζ έκανε επίσης επίσημη προσφορά που επεστράφη αμέσως στον αποστολέα γιατί ο ΠΑΟΚ τον πιστεύει και γι’ αυτόν τον λόγο έχει ήδη θέσει μια πολύ υψηλή ρήτρα, παρόλο που ο Τζίμας έκλεισε τα 17 μόλις την περασμένη εβδομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα της tuttomercatoweb.com.