Πρωθυπουργός Γεωργίας: «Τα αγόρια θα δώσουν την καρδιά και τη ψυχή τους για τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα»

Ιρακλί Κομπαχίτζε

Πρωθυπουργός Γεωργίας: «Τα αγόρια θα δώσουν την καρδιά και τη ψυχή τους για τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα»

Κώστας Τόπας 15:14 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 26.03.2024

Ο πρωθυπουργός της Γεωργίας, Ιρακλί Κομπαχίτζε κλήθηκε να μιλήσει για τη μάχη της Γεωργίας με την Ελλάδα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πρόκριση της χώρας του.

Ο πρωθυπουργός της Γεωργίας, Ιρακλί Κομπαχίτζε, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Ελλάδα (26/03, 19:00) με στόχο την πρόκριση στο Euro 2024.

«Η εθνική ομάδα της Γεωργίας έπαιξε τον πρώτο της επίσημο αγώνα ακριβώς πριν από 30 χρόνια, το 1994. Η ομάδα γεννήθηκε και μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας. Όλοι θυμόμαστε καλά, κάθε βήμα της ομάδας μας, κάθε νίκη, κάθε γκολ, που μας έδωσε την ελπίδα να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Μη χάσετε μετά το τέλος του αγώνα την εκπομπή του Sportal με Κωσταβάρα, Αβραμίδη, Κουστέρη

Μέσα σε 30 χρόνια προσπαθήσαμε 14 φορές να πάμε στο Μουντιάλ και το Euro, αλλά ούτε μια φορά δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας, αν και δεν αφήσαμε την ομάδα ούτε για ένα δευτερόλεπτο σαν πιστοί φίλαθλοι. Ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας στο γεωργιανό ποδοσφαιρικό γονίδιο και στα αγόρια μας, ότι σίγουρα θα κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα.

Πόσο έχει αλλάξει η Εθνική Ελλάδας από το τελευταίο ματς κόντρα στη Γεωργία;
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:45 - 26.03.2024

Πόσο έχει αλλάξει η Εθνική Ελλάδας από το τελευταίο ματς κόντρα στη Γεωργία;

Λίγες ώρες έχουν μείνει για τον μεγάλο τελικό της Εθνικής Ελλάδας στην Τιφλίδα με τη Γεωργία και το Sportal σας παρουσιάζει πόσο έχει αλλάξει η «γαλανόλευκη» από την τελευταία αναμέτρηση της κόντρα στους Γεωργιανούς.

Τώρα είμαστε μισό βήμα από την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου. Έχουμε την καλύτερη ομάδα που έχει θέληση να νικήσει και μπορεί να νικήσει. Πιστεύω ότι σήμερα τα αγόρια θα δώσουν την καρδιά και τη ψυχή τους για τη νίκη και θα γράψουν μια νέα σελίδα στην ιστορία του γεωργιανού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι η Γεωργία θα κερδίσει σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κομπαχίτζε ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Γεωργία θα επικρατήσει της Ελλάδας και θα γράψει ιστορία.