Πρώην θρύλος της Σίτι: «Τραυματίστηκα όταν έκανα έρωτα - Προσποιήθηκα την επόμενη μέρα ότι το έπαθα στην προπόνηση»

Πρώην θρύλος της Σίτι: «Τραυματίστηκα όταν έκανα έρωτα - Προσποιήθηκα την επόμενη μέρα ότι το έπαθα στην προπόνηση»

Sportal newsroom 22:46 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 27.09.2023

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς αποκάλυψε στο podcast, «The Rest is Football» ένα περίεργο περιστατικό που είχε.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και νυν σχολιαστής του BBC και του Sky Sports, Μίκα Ρίτσαρντς, μοιράστηκε μια εξομολόγηση από τα χρόνια που ήταν στην ενεργό δράση, έναν τραυματισμό ενώ έκανε έρωτα. 

Ο 35χρονος μίλησε στο podcast, «The Rest is Football», για το γεγονός ότι είπε ψέματα για την αιτία του τραυματισμού και ότι προσποιήθηκε ότι συνέβη κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Οι συνάδελφοί του Γκάρι Λίνεκερ και Άλαν Σίρερ, που ήταν παρόντες στην εκπομπή, ξέσπασαν σε γέλια. 

«Ήταν ένας σεξουαλικός τραυματισμός, δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω σε αυτήν την εκπομπή, αλλά δεν πειράζει. Προφανώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά βασικά ήμουν... ναι, "διασκέδαζα" και ενώ το έκανα γλίστρησα από το κρεβάτι, άπλωσα το πόδι μου και πόνεσα το οπίσθιο τμήμα μου», εξομολογήθηκε ο πρώην διεθνής της Αγγλίας. 

Για να αποφύγει την αμηχανία να πει την αλήθεια, ο Ρίτσαρντς εμφανίστηκε στην εξάσκηση ως συνήθως, μέχρι που ανακάλυψε τον πόνο στην πλάτη του. «Το άκουσα στην προπόνηση, αλλά δεν ήθελα να το πω», θυμάται ο Μίκα, παραδεχόμενος ότι όλοι οι πρώην συμπαίκτες του θα μάθαιναν την αλήθεια ακούγοντας το podcast. 

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Premier League - Αναλυτικά η λίστα!
PREMIER LEAGUE

12:56 - 27.09.2023

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Premier League - Αναλυτικά η λίστα!

Η Premier League αποτελεί ίσως το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, γεγονός που πέρα από την ποιότητα των ομάδων, αποτυπώνεται και από τη λίστα με τους υψηλότερους μισθούς των παικτών του πρωταθλήματος, οι οποίοι όπως φαίνεται, αυξάνονται συνεχώς.

Η ιστορία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έγινε φυσικά viral. Ο Μίκα έπρεπε να εκδώσει μια δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό λέγοντας ότι ο τραυματισμός «δεν ήταν ο λόγος που έπρεπε να αποσυρθεί νωρίς». Ο Ρίτσαρντς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 31 ετών, μετά από τρία χρόνια χωρίς να αγωνιστεί λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών.