Ο Ράσφορντ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για αντιπάλους (vid)
i

Μάρκους Ράσφορντ/©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Ο Ράσφορντ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ακόμα και για αντιπάλους (vid)

Κώστας Τόπας 14:01 - 25.01.2023

Ο Μάρκους Ράσφορντ εκτός από το σκοράρει ακατάπαυστα μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για αντιπάλους.

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα από τότε που επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, σκοράροντας εννέα φορές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός εκτός από το να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ιδιαίτερη ευκολία έχει βρει και τον πανηγυρισμό του. Κάθε φορά που σκοράρει δείχνει με το δάχτυλο το κεφάλι του και παραμένει σιωπηλός.

Οπως ακριβώς έκανε και μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα. Ο πανηγυρισμός του φαίνεται πως έχει γίνει viral καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι αντιγράφουν τον Ράσφορντ. Το βράδυ της Τρίτης (24/01) το έκανε ο Τζόελιντον με τη Νιούκαστλ, μετά το νικητήριο τέρμα κόντρα στην Σαουθάμπτον. Πριν από μερικές ημέρες πανηγύρισε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ο Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου αφού σκόραρε στον αγώνα της Bundesliga με την Κολωνία.

Οι δύο παίκτες δεν είναι οι μόνοι που μιμήθηκαν τον Ράσφορντ αυτή τη σεζόν. Ο Μπουκάγιο Σάκα της Άρσεναλ αντέγραψε επίσης τoν συγκεκριμένο πανηγυρισμό αφού σκόραρε στη νίκη 3-2 της Άρσεναλ στην Premier League επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ράσφορντ δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τη σημασία του πανηγυρισμού του, αλλά πιστεύεται ότι σχετίζεται με την ψυχική του υγεία. Ο 25χρονος επιθετικός παραδέχτηκε ανοιχτά ότι την περασμένη σεζόν πέρασε δύσκολα ψυχολογικά και χρειάστηκε αρκετό χρόνο προκειμένου να βελτιώσει την ψυχική του υγεία.