«Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Ράζβαν Λουτσέσκου»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

«Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Ράζβαν Λουτσέσκου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:57 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 10.05.2023

Η αραβική Αλ Αΐν έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τα ΗΑΕ.

Η Αλ Αΐν βλέπει στο πρόσωπο του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου έναν πιθανό αντικαταστάτη του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας αλλά και της Ουκρανίας αναφέρουν πως ο τεχνικός του «Δικεφάλου» αποτελεί έναν από τους στόχους του συλλόγου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των ονομάτων που βρίσκονται στην λίστα της ομάδας, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Μαζί του, οι Μαρσέλο Γκαγιάρδο, που ήταν προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, και Άλφρεντ Σρέντερ, που έχει περάσει από τον Άγιαξ.

Να θυμίσουμε, ο Λουτσέσκου μετά την πρώτη του θητεία στη Θεσσαλονίκη είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από την Σαουδική Αραβία, καθώς κάθισε στον πάγκο της Αλ Χιλάλ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τρεμπλ και του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. 

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αναφέρουν: 

«Η διοίκηση του συλλόγου από τα ΗΑΕ έχει ήδη αρχίσει να αναζητά τον αντικαταστάτη του Ουκρανού προπονητή για την επόμενη σεζόν. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και η Αλ Αΐν φαίνεται πως αποφάσισαν επιτέλους να λύσουν τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με πληροροφίες, η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη αρχίσει να αναζητά αντικαταστάτη του Ρεμπρόφ.

 Η σύντομη λίστα περιλαμβάνει τους Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος προηγουμένως ήταν προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, ο Άλφρεντ Σρέντερ του οποίου ο προηγούμενος σύλλογος ήταν ο Άγιαξ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Σεργκέι Ρέμπροφ με την Αλ Αΐν λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Η ομάδα έχασε την ευκαιρία για το πρωτάθλημα στα ΗΑΕ. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ο Ρεμπρόφ θα μπορούσε να ηγηθεί της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας».