«Πόλεμος» Ρεάλ – Μπάρτσα για τον Εντρικ
i

Εντρικ/ⒸIntime

«Πόλεμος» Ρεάλ – Μπάρτσα για τον Εντρικ

Sportal newsroom 12:42 - 27.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 13.01.2023

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αναμένεται να δώσουν «μάχη» για την απόκτηση του 16χρονου επιθετικού της Παλμέιρας, Εντρικ, αλλά δεν πρόκειται να… παίξουν μόνες τους.

Πριν από μερικούς μήνες ο Εντρικ έκλεισε τα 16, όμως λόγω του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του έχει ήδη «μαγνητίσει» τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τα προσόντα του επιθετικού της Παλμέιρας προμηνύουν πως μπροστά του έχει μια λαμπρή καριέρα και δεν πρόκειται να αργήσει πολύ η ώρα που θα αφήσει τη Βραζιλία για να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο και η μεταξύ τους «μάχη» αναμένεται να είναι σκληρή. Ο πατέρας του Εντρικ, που ως τώρα ενεργεί και ως ατζέντης του, ανέφερε πρόσφατα πως στο τέλος του χρόνου θα επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, για να δει τις εγκαταστάσεις και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους τον «μερένχες».

Από την άλλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών, ο Τσάβι ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα έχει μιλήσει ήδη με την πλευρά του παίκτη, ενώ ο ίδιος ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έχει κάνει απευθείας επαφή με τον ίδιο τον Εντρικ, το συμβόλαιο του οποίου με την Παλμέιρας ισχύει ως το 2025 και η ρήτρα που υπάρχει σε περίπτωση που «σπάσει» νωρίτερα ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, όπως τόνισε ο Ντόουγκλας, πατέρας του παίκτη, η μόνη ομάδα που ως τώρα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Εντρικ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με την προσφορά να φτάνει στα 80 εκατ. Ευρώ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας. Στο «κόλπο για την απόκτηση του 16χρονου φορ βρίσκεται και η Τσέλσι.