Πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός αγωνιστικής δράσης Αλάμπα και Ροντρίγκο

Ροντρίγκο

i

Ροντρίγκο / via Twitter

Πλήγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός αγωνιστικής δράσης Αλάμπα και Ροντρίγκο

Sportal newsroom 18:01 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 23.02.2023

Τραυματισμός για τους Αλάμπα και Ροντρίγκο, με τον Αντσελότι να στερείται τις υπηρεσίες του για τα επόμενα ματς.

Δύο νέα ονόματα προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο της Ρεάλ Μαδρίτης, από την τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ για το Champions League. Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι μπορεί να πέρασε νικηφόρα και με ισοπεδωτική εμφάνιση απο το Λίβερπουλ, όμως οι τραυματισμοί των Αλάμπα και Ροντρίγκο επισκίασαν τη μεγάλη νίκη της ομάδας.

Ο Νταβίντ Αλάμπα έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Φερνάντεζ να περνάει στην θέση του. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι εξετάσεις του Αυστριακού αμυντικού έδειξαν τραυματισμό στον δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα. 

Ο Αλάμπα διανύει την δεύτερη του χρονιά στην Μαδρίτη και αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στην αμυντική τετράδα των «μερένγκες». Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ σε 2.212΄ αγωνιστικά λεπτά.

Με αυτόν τον τραυματισμό, ο Αυστριακός θα απουσιάσει από τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ επίσης και το ντέρμπι με την Ατλέτικο, τη ρεβάνς με την Λίβερπουλ και τις δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα κόντρα σε Μπέτις και Εσπανιόλ.

Το δεύτερο πλήγμα για τους «μερένγκες» αφορά τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποχώρησε με ενοχλήσεις απο το πρόσφατο ματς στο «Άνφιλντ» και θα χάσει τα επόμενα τρία ματς κόντρα σε Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Μπέτις, βάζοντας έτσι ακόμη ένα πρόβλημα στο κεφάλι του Αντσελότι.