Ντούντεκ: «Ο Αντσελότι δίνει ασυνήθιστη ελευθερία στους παίκτες»

Ντούντεκ: «Ο Αντσελότι δίνει ασυνήθιστη ελευθερία στους παίκτες»

Sportal newsroom 13:36 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 18.05.2024

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Ζέρζι Ντούντεκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζέρζι Ντούντεκ γνωρίζει καλά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας έφτασε στη Μαδρίτη ως ελεύθερος το 2007 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ και έφυγε από τη «Βασίλισσα» το 2011. Ο Πολωνός έζησε στη σκιά του Ίκερ Κασίγιας για αρκετές σεζόν, στις οποίες έπαιξε μόλις 12 παιχνίδια στα οποία κράτησε το μηδέν σε τρεις περιπτώσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο WinWin, ο Πολωνός γκολκίπερ ανέλυσε την τρέχουσα κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης, αποεθώνοντας τον Κάρλο Αντσελότι για τη δουλειά που έχει κάνει.

«Ήταν μια πολύ καλή σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος αφού νικήσαμε την Μπαρτσελόνα, που ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά βρίσκεται υπό οικονομική πίεση και αντιμετωπίζει πολλές κρίσεις. Φτιάχνουν ένα νέο γήπεδο, οπότε δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, είμαστε στα ημιτελικά του Champions League», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει επίσης ο Αντσελότι, ο οποίος πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία για να διευθύνει μεγάλες ομάδες και παίκτες σταρ. Ο τρόπος του να επικοινωνεί με τους παίκτες και να τους δίνει ελευθερία στο γήπεδο είναι εκπληκτικός και ασυνήθιστος, αλλά λειτουργεί. Η κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος είναι φυσικό για την ομάδα, αλλά στο Champions League υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον τίτλο χωρίς να είναι το φαβορί στην αρχή της σεζόν, και τώρα φαίνεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή που είναι πιο κοντά στην επιστροφή να κατακτήσει τον τίτλο...».