«Καθάρισε» τη Θέλτα η Ρεάλ, αλλά πλέον είναι αργά...

Ρεάλ Μαδρίτης

i

Ρεάλ Μαδρίτης/ ©Photo by Mateo Villalba/ Quality Sport Images/Getty Images

«Καθάρισε» τη Θέλτα η Ρεάλ, αλλά πλέον είναι αργά...

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:57 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 23.04.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Θέλτα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ασένσιο, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 8 βαθμούς της διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, επικρατώντας 2-0 της Θέλτα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», την ώρα που η Μπαρτσελόνα μετράει δύο συνεχόμενες γκέλες και έχει μπροστά της δύσκολο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης (23/4, 17:15), όμως πλέον είναι αργά...

Και αυτό γιατί η διαφορά που έχουν πάρει οι «μπλαουγκράνα» δεν καλύπτεται με τίποτα. Το μόνο που κατάφερε η «Βασίλισσα» ήταν να φτάσει στο -8, με τους Καταλανούς όμως να έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης).

Στα τους ματς, οι Μαδριλένοι δεν χρειάστηκε καν να ιδρώσουν. Ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ασένσιο πήραν τη νίκη. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 42', ο Ισπανός άσος άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Βινίσιους, ενώ με την έναρξη της επανάληψης, στο 48', «σέρβιρε» στον Μιλιτάο για το τελικό 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μιλιτάο, Καμαβινγκά, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Θεμπάγιος (81’ Μόντριτς), Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Βινίσιους (81’ Ροντρίγκο), Ασένσιο (76΄ Βάθκεθ), Μπενζεμά.

Θέλτα: Βιγιάρ, Βάσκεθ (78’ Μεντράνο), Τάπια, Νούνιεζ, Γκαλάν (73’ Σβέντμπεργκ), Βέιγα (63’ Πασιένσια), Σολάρι (46’ Θέρβι), Μπελτράν, Ντε Λα Τόρρε, Σεφέροβιτς (63’ Ροντρίγκες), Άσπας.