Την Πέμπτη (3/8) στη Ρωσία ο Ρέαμπτσιουκ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στη Σπάρτακ Μόσχας

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

© Tourette Photography

Την Πέμπτη (3/8) στη Ρωσία ο Ρέαμπτσιουκ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στη Σπάρτακ Μόσχας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:49 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 02.08.2023

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Ρωσίας για λογαριασμό της Σπάρτακ Μόσχας, με το ταξίδι του να είναι προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη (3/8), σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Το μεταγραφικό σίριαλ ανάμεσα στον Ρέαμπτσιουκ και τη Σπαρτάκ Μόσχας, είναι έτοιμο να φτάσει στο τέλος του, με τα ξένα δημοσιεύματα να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη μεταγραφή. Όπως αναφέρουν, οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μετακίνηση του Μολδαβού μπακ, ο οποίος αύριο Πέμπτη (3/8) θα ταξιδέψει στη Ρωσία για τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Ρωσίας να δίνει συνολικά πάνω από 7 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους» για τον Μολδαβό μπακ, με αποτέλεσμα το deal να είναι προ των πυλών. Συγκεκριμένα, η Σπαρτάκ Μόσχας είναι έτοιμη να δώσει ένα ποσό των 6 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Πειραιά το οποίο μαζί με τα μπόνους θα ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ. Σε ότι αφορά τον παίκτη, το συμβόλαιο που θα υπογράψει αναμένεται να είναι διάρκειας 2+1 ετών, ενώ στον τραπεζικό του λογαριασμό θα μπαίνουν 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ρέαμπτσιουκ μέτρησε 120 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και 10 ασίστ.

Το έντονο ενδιαφέρον της Σπάρτακ και οι προτάσεις

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτέλεσε διακαή πόθο της Σπαρτάκ Μόσχας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Ρώσοι έδειξαν με κάθε τρόπο πως έχουν ως στόχο την απόκτηση του Μολδαβού μπακ. Θυμίζουμε ότι η Σπαρτάκ Μόσχας πριν από ένα μήνα είχε κάνει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» την απέρριψαν καθώς ζητούσαν 5. 

Παράλληλα τον Ιανουάριο ο αριστερός μπακ της ελληνικής ομάδας είχε γίνει πόλος έλξης και ιταλικών ομάδων, αφού η Μπολόνια και η Αταλάντα τον ήθελαν. Τελικά ο Ρέαμπτσιουκ έμεινε στον Ολυμπιακό, ενώ συνέχισε να αποτελεί το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας.