Mετά τη λευκή κάρτα, βγήκε στρογγυλή κόκκινη κάρτα και υπήρχε λόγος (vid)

Mετά τη λευκή κάρτα, βγήκε στρογγυλή κόκκινη κάρτα και υπήρχε λόγος (vid)

Κώστας Τόπας 08:16 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 30.01.2023

Οπαδοί προσπάθησαν να καταλάβουν γιατί ο διαιτητής Ντιν Γουάιτστοουν έβγαλε κόκκινη κάρτα σε κυκλικό σχήμα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Κυπέλλου Αγγλίας της Ρέξαμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι θα «καθάριζαν» την πρόκριση με το γκολ του Μάλιν στο 86' κι ενώ έπαιζαν με παίκτη περισσότερο, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να μείνουν «ζωντανοί» με το γκολ του Ίγκαν.

Πέρα από τα γκολ, υπήρχε άφθονο δράμα κατά τη διάρκεια των της αναμέτρησης, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ «Welcome to Wrexham» της Disney+. Οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι έπρεπε να είχαν πάρει πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η πραγματική συζήτηση ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Τζέμπισον αποβλήθηκε από το ματς.

Μόνο που ο διαιτητής Γουάιτστοουν δεν έβγαλε τη συνηθισμένη κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του, αλλά μία σε κυκλικό σχήμα. Ο λόγος; Οι κυκλικές και οβάλ κάρτες εισήχθησαν αρχικά στο ποδόσφαιρο για να «βοηθήσουν» τους παίκτες που δεν μπορούσαν να διακρίνουν μεταξύ τους τα χρώματα.