Ρέτσος: «Πρώτη φορά βλέπω διαιτητής να πηγαίνει να βλέπει το VAR και να δίνει πέναλτι»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος

i

© Intime

Ρέτσος: «Πρώτη φορά βλέπω διαιτητής να πηγαίνει να βλέπει το VAR και να δίνει πέναλτι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:46 - 17.10.2023

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ είχαν οι παίκτες της Εθνικής και ανάμεσά τους βρισκόταν ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ολλανδία σε ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με έντονα παράπονα από πλευράς γηπεδούχων. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Παναγιώτης Ρέτσος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις του Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ Ερνάντεθ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέτσου:

Για το ματς και τη διαιτησία: «Κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, δείξαμε προσωπικότητα, ψυχή. Χωρίς να θέλω αν δικαιολογηθώ ταλαιπωρηθήκαμε από το ταξίδι στη Ιρλανδία, ήμασταν δυνατοί, δείξαμε ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι μας έλειπε κάτι, με αυτές τις ομάδες παίζεις διαφορετικά.

 Πρώτη φορά βλέπω διαιτητής να πηγαίνει να βλέπει το VAR και να δίνει πέναλτι, δύο πέναλτι, δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο... Έχουμε και τον επόμενο αγώνα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν. Είμαστε χαρούμενοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο, γινόμαστε όλο και περισσότερο ομάδα».

Για τον κόσμο: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει στον κόσμο γιατί αξίζει να είναι δίπλα μας. Τον ευχαριστούμε».

Για το σχήμα με τους τρεις αμυντικούς: «Ήταν ένα σχήμα που δεν έχουμε δουλέψει, βγήκε καλά, να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά σε όλο το τιμ. Τα παιδιά στον πάγκο βοήθησαν αγωνιούσαν μαζί μας Κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε σαν τελικό, κοιτάμε μπροστά».