Παίκτης της Ρίαλ Σολτ Λέικ ο Κατράνης

Παίκτης της Ρίαλ Σολτ Λέικ ο Κατράνης

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:07 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 03.02.2024

Η Ρίαλ Σολτ Λέικ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2025 με οψιόν επέκτασης για 1+1 χρόνια.

Παίκτης της Ρίαλ Σολτ Λέικ είναι με κάθε επισημότητα ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο Έλληνας μπακ ανακοινώθηκε από την ομάδα του MLS, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ στο deal συμπεριλαμβάνεται και οψιόν ανανέωσης για 1+1 χρόνια.

Μάλιστα ο Κατράνης θα πραγματοποιήσει ένα ονειρικό ντεμπούτο, καθώς η Ρεάλ Σολτ Λέικ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του MLS την Ίντερ Μαϊάμι των Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Σέρχιο Μπουσκέτς

Ο Κατράνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι υπήρχε η πιθανότητα να συμμετάσχω σε τόσο μεγάλο πρωτάθλημα σαν το MLS, με παγκοσμίως αναγνωρισμένες ομάδες και παίκτες, ήμουν πραγματικά πάνω από χαρούμενος. 

Επίσης, ο τρόπος που ολόκληρος ο οργανισμός της Ρεάλ Σολτ Λέικ με προσέγγισε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ήταν εκπληκτικός. Οπότε αυτό έκανε εύκολη την απόφασή μου. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που σε λίγες μέρες θα γνωρίσω τους προπονητές και το επιτελείο και θα είμαι έτοιμος να προπονηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες». 

«Ο Άλεξ θα προσφέρει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στην αριστερή μας πλευρά, δίνοντάς μας επίσης βάθος, καθώς θέλουμε να αγωνιστούμε σε 45-50 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ρίαλ Σολτ Λέικ, Κουρτ Σμιντ.

«Ο Κατράνης θα αγωνιστεί άμεσα, φέρνοντας μαζί του εμπειρία σε διάφορα επίπεδα στην Ευρώπη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πόσο γρήγορα μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα μας και να πετύχει σε ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας του», πρόσθεσε ο Σμιντ.