Στα χέρια της οικογένειας Μαρινάκη και επίσημα η Ρίο Άβε

Ο Βαγγέλης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης

Στα χέρια της οικογένειας Μαρινάκη και επίσημα η Ρίο Άβε

Sportal newsroom 19:21 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 17.06.2024

Τρίτη ομάδα θα έχει υπό την ιδιοκτησία της η οικογένεια Μαρινάκη, αφού μετά τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ του ανήκει και επίσημα η Ρίο Άβε.

Πρώτα ήταν ο Ολυμπιακός, μετά ακολούθησε η Νότιγχαμ Φόρεστ και τώρα η Ρίο Άβε. Η πορτογαλική ομάδα έχει και επίσημα νέο ιδιοκτήτη, αφού το πλειοψηφικό της πακέτο θα ανήκει στην οικογένεια Μαρινάκη.

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»
SPORTAL ORIGINALS

23:50 - 16.06.2024

⚽️EURO 2024: Ο «άσφαιρος» Σπόραρ, ο «λυτρωτής» Βέγκχορστ και η… «boring boring England»

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Κυριακής! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Αμβούργο, Στουτγκάρδη και Βεστφαλία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, το deal ολοκληρώθηκε και η εξαγορά αφορά ποσοστό 80% των μετοχών. Στο ιδιοκτησιακό καθεστώς θα έχει συμμετοχή και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, όπως τονίζει η ιστοσελίδαCabine Desportiva στην ανάρτησή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρίο Άβε:

«Την ημέρα αυτή, ένας νέος κύκλος ξεκινά στη ζωή της Ρίο Άβε. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξαγοράς του 80% του κεφαλαίου της νέας αυτής εταιρείας από τον επενδυτή RAH SPORTS INVESTMENTS LIMITED.

Η RAH SPORTS INVESTMENTS LIMITED είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το έργο και σκοπεύει να μεταφέρει τη Ρίο Άβε σε άλλα αθλητικά και οργανωτικά επίπεδα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της ομάδας και της αθλητικής μας κοινωνίας.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ξεκίνημα ενός πιο επιτυχημένου κύκλου για την Rio Ave FC, με τη βεβαιότητα ότι αυτός θα είναι ένας δρόμος για να συνεχίσουμε να ακολουθούμε μαζί, κάτω από την ίδια ταυτότητα και τις ίδιες αξίες. Η Ρίο Άβε είναι αυτό που θα μας ενώνει πάντα, με περισσότερη εμπειρία, περισσότερη αξία, θα αναζητούμε την αριστεία μαζί, με το πάντα πάθος Rio-Vista».