Η συγκινητική ομιλία των Μουρίνιο και Πελεγκρίνι στα αποδυτήρια της Ρόμα για τον Βιάλι (vid)
i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Η συγκινητική ομιλία των Μουρίνιο και Πελεγκρίνι στα αποδυτήρια της Ρόμα για τον Βιάλι (vid)

Κώστας Τόπας 11:49 - 07.01.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο αρχηγός, Λορέντζο Πελεγκρίνι, έβγαλαν λόγο στα αποδυτήρια της Ρόμα και συγκίνησαν με τα όσα είπαν για τον Ιταλό θρύλο του ποδοσφαίρου, Τζανλούκα Βιάλι.

Λίγες λέξεις. Λόγια που θα ήθελε να ακούσει ο Τζανλούκα Βιάλι. Πριν από την προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (07/01), η Ρόμα τήρησε ενός λεπτού σιγή στο γυμναστήριο της Τριγορίας. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς τόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο όσο και ο αρχηγός της ομάδας, Λορέντζο Πελεγκρίνι, έβγαλαν λόγο και συγκίνησαν με τα όσα είπαν για τον Ιταλό θρύλο του ποδοσφαίρου.

«Τον ήξερα καλά, όλοι εσείς που ήσασταν στην εθνική ομάδα της Ιταλίας τον ξέρατε καλά, ακόμα καλύτερα από εμένα. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή την Κυριακή, αλλά θα το κάνουμε κι εδώ. Νομίζω ότι του αξίζει επίσης γιατί υπάρχουν πολλοί φίλοι του», ανέφερε αρχικά ο «Special One» για να πάρει στη συνέχεια τον λόγο ο Πελεγκρίνι.

«Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο όλοι μάθαμε πολλά. Εγώ έμαθα πολλά από εκείνον. Σήμερα είναι μια κακή μέρα, απλά πρέπει να αντλήσουμε από τις διδασκαλίες του και να συνεχίσουμε να τον διατηρούμε ζωντανό μέσα μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος μέσος.