«Ο Λουκάκου είπε στον Ντοκού να μην πάει στην Τσέλσι»

Ντοκού - Λουκάκου

«Ο Λουκάκου είπε στον Ντοκού να μην πάει στην Τσέλσι»

Ορέστης Καδδάς 23:08 - 11.09.2023

Ο Λουκάκου σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία συμβούλεψε τον Τζερεμί Ντοκού να μην πάει στην Τσέλσι, όταν ο νεαρός εξτρέμ αγωνιζόταν ακόμα στην Άντερλεχτ.

Ο Ρομέλου Λουκάκου συνεχίζει να «σαμποτάρει» με όποιον τρόπο μπορεί την Τσέλσι. Είτε έμμεσα με τις εμφανίσεις του και την άρνησή του να πάρει μεταγραφή. Είτε άμεσα με τη συμβουλή του προς τον Τζερεμί Ντοκού να μην πάει στην Τσέλσι, όταν το νέο αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι αγωνιζόταν ακόμα στην Άντερλεχτ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ της «Evening Standard».

Ακριβώς πότε έγινε η συγκεκριμένη συζήτηση δεν γνωρίζουμε αλλά σίγουρα ήταν μετά την την πώληση του Λουκάκου από τους «Μπλε» και όταν ο Βέλγος φορ αγωνιζόταν είτε στην Έβερτον είτε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου κράτησε μέχρι τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, με τον 30χρόνο Βέλγο να χαλάει με τη συμπεριφορά του τη μεταγραφή του στην Ίντερ αλλά και στη Γιουβέντους, με τους οπαδούς τις οποίας έχει έρθει σε ρήξη στο παρελθόν. Ακόμα δεν ήθελε να φύγει από την Ευρώπη, παρά τις προσφορές που είχε από τη Σαουδική Αραβία, προκαλώντας έτσι πρόβλημα στην Τσέλσι που δεν τον υπολόγιζε.

Τελικά βρέθηκε η Ρόμα και ο Μουρίνιο, που έψαχναν επιθετικό για να καλύψει το κενό του τραυματία Έιμπραχαμ και έτσι πήραν δανεικό τον παίκτη των παραπάνω από 320 εκατομμυρίων ευρώ. Τόσα είναι τα λεφτά που έχουν δώσει ομάδες όπως η Τσέλσι, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Έβερτον.

Από την άλλη ο Τζερεμί Ντοκού έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στη Σίτι από τη Ρεν, με τους «Πολίτες» να ξοδεύουν 60 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είχε ακουστεί και για τον νεαρό Βέλγο, αλλά είναι πιθανό ο 21χρόνος να θυμόταν τα σχόλια του Λουκάκου και να αποφάσισε ανάλογα.