Λιούμπισιτς: «Η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena είναι από τις καλύτερες που έχω βιώσει, να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

i

©intime

Λιούμπισιτς: «Η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena είναι από τις καλύτερες που έχω βιώσει, να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Sportal newsroom 22:51 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 09.03.2024

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησε σε Μέσο της Αυστρίας και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, στην «OPAP Arena», στον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και στα playoffs που ξεκινούν.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην αυστριακή ιστοσελίδα «Kronen Zeitung» ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, την εκπληκτική ατμόσφαιρα της «OPAP Arena», τη διαχείριση που κάνει ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά και για τον στόχο της ομάδας του εν όψει των playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την «OPAP Arena»: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι μία από τις καλύτερες που έχω βιώσει ποτέ. Οι οπαδοί είναι ξεχωριστοί».

Για τη διαχείριση του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά τον χρόνο της συμμετοχής του: «Ο Αλμέιδα έκανε ακριβώς το σωστό. Δεν έπαιζα τελευταία πολύ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Εδώ μπορώ να αγωνίζομαι ξανά ως οκτάρι. Αισθάνομαι πιο άνετα σε αυτή τη θέση»

Για τη βοήθεια του Στάνκοβιτς όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ: «Ο Στάνκοβιτς μου είπε διάφορα πράγματα και με διευκόλυνε στο ξεκίνημα. Συνεπώς μπορώ να επικεντρωθώ απόλυτα στο ποδόσφαιρο και να παλέψω για τη θέση μου».

Γιατί ξέσπασε ο Αλμέιδα για το πέναλτι κόντρα στον Άρη - Σε ποιον κανονισμό στήριξε την άποψή του ότι δεν υπάρχει παράβαση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:29 - 09.03.2024

Γιατί ξέσπασε ο Αλμέιδα για το πέναλτι κόντρα στον Άρη - Σε ποιον κανονισμό στήριξε την άποψή του ότι δεν υπάρχει παράβαση

Ποιος είναι ο κανονισμός στον οποίο αναφέρθηκε ο Ματίας Αλμέιδα και τόνισε ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Άρης και ισοφάρισε την ΑΕΚ στο 90+5'...

Για το γεγονός ότι έχει επιλέξει την Εθνική Κροατίας αν κληθεί κάποια στιγμή: «Το έχω συζητήσει εδώ και αρκετό καιρό με τους φίλους μου και την οικογένειά μου και στο τέλος άκουσα την καρδιά μου. Δεδομένα θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο μαζί με αυτή τη χρυσή γενιά γύρω από τον Λούκα Μόντριτς και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα την Κροατία. Και η Αυστρία μου έδωσε πολλά. Μεγάλωσα εκεί, ωρίμασα ως παίκτης στη Ζανκτ Πέλτεν και στη Ραπίντ Βιέννης και είμαι ευγνώμων».

Για τα playoffs της Stoiximan Super League: «Στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».