Ο Ρονάλντο ήταν έξαλλος που δεν πήρε πέναλτι και χειρονόμησε μπροστά σε διαιτητή ενώ έβρισε και έσπρωξε ένα θεατή (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©PrtScr

Ο Ρονάλντο ήταν έξαλλος που δεν πήρε πέναλτι και χειρονόμησε μπροστά σε διαιτητή ενώ έβρισε και έσπρωξε ένα θεατή (vid)

Κώστας Τσιακλής • 23:10 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έξαλλος που δεν πήρε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις και χειρονόμησε μπροστά σε διαιτητή ενώ έβρισε και έσπρωξε ένα θεατή που ήθελε να βγάλει σέλφι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έξαλλος με τη διαιτησία στο παιχνίδι της Αλ Νασρ με τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξέφυγε με τη συμπεριφορά του αφού φώναξε και έκανε χειρονομίες στο πρόσωπο του διαιτητή ενώ έσπρωξε και ένα θεατή που προφανώς ήθελε να βγάλει σέλφι μαζί του. 

Η Αλ Νασρ αντιμετώπισε την Τρίτη (22/08) τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί στο πλαίσιο των playoff του ασιατικού Champions League. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο τα βρήκε σκούρα για μεγάλο χρονικό διάστημα ωστόσο τελικά κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι και να προκριθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Παρά την πρόκριση, το γεγονός που έκλεψε την παράσταση ήταν η συμπεριφορά του Πορτογάλου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ρονάλντο λοιπόν ήταν εκνευρισμένος με τη διαιτησία για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν. Στην πρώτη φάση ο 38χρονος σούπερ σταρ επιχείρησε ένα ψαλιδάκι και η μπάλα χτύπησε στο ανοικτό χέρι του αντίπαλου αμυντικού ενώ στη δεύτερη ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Σαμπάμπ Αλ Αχλί. Ο Πορτογάλος δεν άντεξε την αδικία και στο τέλος του ημιχρόνου πήγε προς το μέρος ενός από των διαιτητών και χειρονόμησε μπροστά του δείχνοντας το μάτι του. Σαν να μην έφτανε αυτό έσπρωξε και έβρισε ένα θεατή που προφανώς ήθελε να βγάλει μαζί του σέλφι. Δείτε τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται και την αντίδραση του στα πιο κάτω βίντεο:  

Απίθανη ανατροπή από την Αλ Νασρ

Για την ιστορία η Αλ Νασρ επικράτησε με 4-2 κάνοντας μια σπουδαία ανατροπή. Η ομάδα του Ρονάλντο είχε προηγηθεί με γκολ του Ταλίσκα στο 11' όμως βρέθηκε να χάνει με 1-2 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Το αποτέλεσμα αυτό παρέμενε μέχρι το 88' όμως τότε η Αλ Νασρ ξύπνησε και πέτυχε όχι ένα αλλά τρία τέρματα! Σκόρερ ήταν οι Αλ Γκανάμ, Ταλίσκα και Μπρόζοβιτς.