«Δεν ξαναγυρίζω στην Τουρκία»: Ο Ροντρίγκες ήταν αφοπλιστικός όσον αφορά το μέλλον του
i

Γκάρι Ροντρίγκες / © Intime

«Δεν ξαναγυρίζω στην Τουρκία»: Ο Ροντρίγκες ήταν αφοπλιστικός όσον αφορά το μέλλον του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:57 - 04.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 04.02.2023

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έσπευσε να απαντήσει στις φήμες περί Κόνιασπορ, με τον ίδιο να βάζει τέλος στα όποια σενάρια τον συνδέουν με τη νέα ομάδα του Μπουχαλάκη.

Το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκεζ συνδέθηκε έντονα με την Κόνιασπορ, όμως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έσπευσε να βάλει τέλος στα όποια σενάρια. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι υποστήριξε, μιλώντας σε Μέσο της Τουρκίας, πως δεν έχει την πρόθεση να συναντήσει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στη νέα του ομάδα. 

Ο 32χρονος εξτρέμ ρωτήθηκε από τον Οζγκιούρ Τσαντσάρ, δημοσιογράφο της «Radyospor», για το αν ισχύουν οι φήμες, με τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» να απαντά αρνητικά. Μάλιστα, ο Ροντρίγκεζ τόνισε πως γενικότερα δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει αυτή τη στιγμή στην Τουρκία, καθώς και ότι δεν έχει καμία προσφορά στα χέρια του.

«Είδα τις ειδήσεις για εμένα, όμως δεν μίλησα με κανέναν για κάποια μεταγραφή. Η μετακίνηση μου στην Κόνιασπορ δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν έχω πλάνα την δεδομένη στιγμή να γυρίσω στην Τουρκία και δεν έχω δεχτεί και καμία πρόταση», ανέφερε συγκεκριμένα ο εξτρέμ των Πειραιωτών.