Γίνεται «Σαουδάραβας» και ο Σάβιτς, είπε «ναι» στα 40 εκατ. ευρώ της Αλ Χιλάλ κι αποχωρεί από τη Λάτσιο

Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

i

PrtScr

Γίνεται «Σαουδάραβας» και ο Σάβιτς, είπε «ναι» στα 40 εκατ. ευρώ της Αλ Χιλάλ κι αποχωρεί από τη Λάτσιο

Κώστας Τόπας 13:41 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 10.07.2023

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας αναμένεται να γίνει ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, καθώς φέρεται να αποδέχθηκε πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ.

Η Λάτσιο έλαβε μια σημαντική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για τον αστέρα μεσοεπιθετικό Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια αρχική προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ κατατέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (09/07) από την Αλ-Χιλάλ.

Το «Sky Sport Italia» αναφέρει ότι η συμφωνία προχωρά γρήγορα και ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Όσον αφορά την προσωπική αποζημίωση, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς θα λάβει συμβόλαιο αξίας 20 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, μια σημαντική αύξηση από τα 3,2 εκατ. ευρώ που κερδίζει αυτή τη στιγμή με τη Λάτσιο.

Ο 28χρονος μέσος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Λατσιάλι, οι οποίοι σε έναν ιδανικό κόσμο, θα ήθελαν να κρατήσουν τον Σέρβο όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέχρι σήμερα όμως, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει απορρίψει τις προσπάθειες της Λάτσιο να επεκτείνει το συμβόλαιό του πέρα ​​από την τρέχουσα λήξη της, επιδεικνύοντας την επιθυμία να φύγει υπέρ μιας νέας ευκαιρίας αλλού.

Η Γιουβέντους έχει επίσης αναφερθεί ευρέως ότι ενδιαφέρεται να φέρει τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο Τορίνο για να ενισχύσει τις επιλογές της στον άξονα, ωστόσο σύμφωνα με το «Calciomercato», η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία είναι αυτή πιο ελκυστική για τη Λάτσιο, δεδομένου ότι ο σύλλογος θα λάβει ένα υψηλό ποσό και θα αποφευγεί να πουλήσει τον κορυφαίο παίκτη της σε έναν εγχώριο αντίπαλο.

Η προτεινόμενη συμφωνία ενδιαφέρει τον ίδιο τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, καθώς θα κερδίζει περισσότερο από έξι φορές τον τρέχοντα μισθό του στη Λάτσιο στη Μέση Ανατολή, ωστόσο, θα έπρεπε να εγκαταλείψει τις άμεσες φιλοδοξίες του να παίξει στο Champions League. Ο Σέρβος μέσος αγωνίζεται στη Λάτσιο τα τελευταία οκτώ χρόνια, όταν κι αποχώρησε από την Γκενκ αντί 12 εκατ. ευρώ. Συνολικά μετράει 341 συμμετοχές, με απολογισμό 69 γκολ και 59 ασίστ.