Επαγγελματικό «διπλό» της Σοσιεδάδ στην Αυστρία, 2-0 τη Σάλτσμπουργκ

Επαγγελματικό «διπλό» της Σοσιεδάδ στην Αυστρία, 2-0 τη Σάλτσμπουργκ

Δημήτρης Χούπης 21:41 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 03.10.2023

Η Σοσιεδάδ με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε με 2-0 της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και πήρε την πρώτη της φετινή στους ομίλους του Champions League.

Η Σοσιεδάδ «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο, αφού έβαλε δύο γκολ και επικράτησε 2-0 της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Αυτή ήταν και η πρώτη φετινή νίκη των Βάσκων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στη βάσκικη ομάδα. Η Σοσιεδάδ είχε την κατοχή, τις φάσεις, αλλά και τα γκολ, τα οποία της είχαν δώσει γερό προβάδισμα για τη νίκη. Στο 7ο μόλις λεπτό ο Οϊαρθάμπαλ πήρε την μπάλα εντός περιοχής και με ένα ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0.

Είκοσι λεπτά μετά οι παίκτες της ισπανικής ομάδας βγήκαν στην κόντρα, ο Μέντεζ πήρε την μπάλα και με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 για τη Σοσιεδάδ.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η αυστριακή ομάδα κέρδισε πέναλτι, αλλά μετά από εξέταση της φάσης ο διαιτητής του αγώνα άλλαξε την απόφασή του και πήρε πίσω το πέναλτι. 

Στη συνέχεια η Σάλτσμπουργκ προσπάθησε να βρει ένα τέρμα που θα την έβαζε στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ρεμίρο. Από την άλλη η βάσκικη ομάδα έκανε εξαιρετική διαχείρηση του προβαδίσματος και πήρε την πρώτη φετινή νίκη στους ομίλους του Champions League.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ