Μετά τον αποκλεισμό από την πρώτη ομάδα ο Σάντσο είδε την U18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τζέιντον Σάντσο και Έρικ Τεν Χαχ

Μετά τον αποκλεισμό από την πρώτη ομάδα ο Σάντσο είδε την U18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 09:46 - 17.09.2023

Ο Τζέιντον Σάντσο εθεάθη να παρακολουθεί την ομάδα U-18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό από την πρώτη ομάδα από τον Έρικ τεν Χαχ.

Ο Τζέιντον Σάντσο και ο Τεν Χαχ συγκρούστηκαν μετά τον αποκλεισμό του Άγγλου μεσοεπιθετικού από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι με την Άρσεναλ. Ο Ολλανδός προπονητής είπε ότι ο 23χρονος εξτρέμ δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του λόγω της απόδοσης του στις προπονήσεις, ενώ από την πλευρά του ο Σάντσο τόνισε, μέσω social media, ότι είχε γίνει «αποδιοπομπαίος τράγος» στην ομάδα.

Έκτοτε διέγραψε τη δημοσίευση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η άρνησή του να ζητήσει συγγνώμη από τον 53χρονο τεχνικό τον οδήγησε στην έξοδο από την πρώτη ομάδα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει συνδεθεί με μεταγραφή πλέον μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», καθώς δεν ήταν στην αποστολή ούτε στον αγώνα με την Μπράιτον.

Ωστόσο, ο Σάντσος εμφανίστηκε στο Carrington, παρακολουθώντας την ομάδα U18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μια φωτογραφία του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, μίλησε για το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο στο σύλλογο, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο παίκτης.

«Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο. Μου ζητήθηκε από τον σύλλογο να είμαι αυστηρός, διότι στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρχε πειθαρχία. Δουλειά μου είναι να ελέγχω τις καταστάσεις. Δεν είναι ποτέ λάθος μόνο του ενός, πρόκειται για μια ολόκληρη διαδικασία που προηγείται του αποτελέσματος. Δεν πρέπει να περνάς τις γραμμές που έχουν τεθεί, οπότε πρέπει να είσαι δυνατός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.