Μαγεία στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Χιλάλ με χατ τρικ του Μίτροβιτς κι απίθανη ανατροπή λύγισε την Αλ Ιτιχάντ των Μπενζεμά, Καντέ (vid)

Μαγεία στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Χιλάλ με χατ τρικ του Μίτροβιτς κι απίθανη ανατροπή λύγισε την Αλ Ιτιχάντ των Μπενζεμά, Καντέ (vid)

Κώστας Τσιακλής 23:37 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 01.09.2023

Η Αλ Χιλάλ πήρε το ντέρμπι με την Αλ Ιτιχάντ. Επικράτησε 4-3 σε ένα συγκλονιστικό ματς.

Οι Σαουδάραβες ρίχνουν δισεκατομμύρια στο ποδόσφαιρο για να προσελκύσουν αστέρια και να ανταγωνιστούν άλλα πρωταθλήματα σε λάμψη.

Αν κρίνουμε το ντέρμπι του πρωταθλήματος Αλ Ιτιχάντ - Αλ Χιλάλ είναι σε καλό δρόμο. Σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, η Αλ Ιτιχάντ των Μπενζεμά, Φαμπίνιο, Καντέ, αντιμετώπισε την Αλ Χιλάλ των Μίτροβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, η οποία έχει προπονητή τον Ζόρζε Ζεσούς. 

Η Αλ Ιτιχάντ προηγήθηκε στο 16' με τον Ρομαρίνιο, ο Μίτροβιτς ισοφάρισε στο 20' με γκολάρα, αλλά ο Μπενζεμά με τακουνάκι έγραψε το 2-1 και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Χαμντάλα έκανε το 3-1.

Η Αλ Χιλάλ, όμως, δεν παρέδωσε τα όπλα. Ο Σέρβος πρώην φορ της Φούλαμ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο 60' έκανε το 3-2, στο 65' ισοφάρισε σε 3-3 και στο 71' ο Αλ Νταουσάρι, ο παίκτης που στο Μουντιάλ χάρισε τη νίκη στη Σαουδική Αραβία κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 3-4!

Δείτε τους πανηγυρισμούς των νικητών: