Το έκανε... ροντέο αλλά πήρε τη νίκη η Γιουβέντους, ήττα-σοκ στη «ματσάρα» της Ρόμα

Παίκτες Γιουβέντους

i

© Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images

Το έκανε... ροντέο αλλά πήρε τη νίκη η Γιουβέντους, ήττα-σοκ στη «ματσάρα» της Ρόμα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:47 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 12.03.2023

Η Γιουβέντους έκανε τα εύκολα-δύσκολα όμως τελικά πήρε τη νίκη επί της Σαμπντόρια με 4-2 και επέστρεψε σε τροχιά Ευρώπης. Νωρίτερα, η Ρόμα είδε τη Σασουόλο να της «κλέβει» το τρίποντο με απίθανο τρόπο.

Η Γιουβέντους μετέτρεψε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι σε... μάχη, όμως τελικά πήρε το τρίποντο κόντρα στη Σαμπντόρια με σκορ 4-2. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες του Αλέγκρι επέστρεψαν σε τροχιά Ευρώπης, καπαρώνοντας την έβδομη θέση στη Serie A.

Ο φροντιστής της Νάπολι κέρασε καφέ στον αέρα στην εντυπωσιακή Ντιλέτα Λεότα και τους Φεράρα-Αμπροζίνι (vid)
SERIE A

11:08 - 12.03.2023

Ο φροντιστής της Νάπολι κέρασε καφέ στον αέρα στην εντυπωσιακή Ντιλέτα Λεότα και τους Φεράρα-Αμπροζίνι (vid)

O φροντιστής της ομάδας Τομάσο Σταράτσε, κέρασε καφέ που έφτιαξε ο ίδιος στους στους παρουσιαστές του DAZN πριν αρχίσει το παιχνίδι Νάπολι-Αταλάντα την ώρα που ήταν στον «αέρα».

Οι γηπεδούχοι μέχρι το 30' είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς σε πρώτο χρόνο ο Μπρέμερ και σε δεύτερο ο Ραμπιό έκαναν εύκολο το έργο της ομάδας τους. Η τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, αφού ο Αουγκέλο στο 31' και ο Ντζούριτσιτς στο 32' έφεραν το ματς στα ίσα. 

Χρέη λυτρωτή ανέλαβε ο σκόρερ του 2-0 της Γιουβέντους, με τον Ραμπιό στο 64' να κάνει το 3-2. Η «Μεγάλη Κυρία» θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς πέντε λεπτά αργότερα, όμως ο Βλάχοβιτς αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Tελικά όμως το γκολ ήρθε από τον Σούλε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Νωρίτερα, η Ρόμα είδε τη Σασουόλο να την σοκάρει, σε ένα ματς το οποίο επίσης ήρθαν τα πάνω κάτω. Αφενός οι «τζιαλορόσι» μέχρι το 20' είχαν δει την εστία τους να παραβιάζεται δύο φορές από τον Λοριέντε, όμως ο Ζαλέφσκι αναπτέρωσε τις ελπίδες τους μειώνοντας σε 2-1 στο 26'.

Η αποβολή του Κουμπουλά μετά από πέναλτι και το 3-1 των φιλοξενούμενων, αποτελείωσαν την ομάδα του Μουρίνιο. Στο δεύτερο μέρος ο Ντιμπάλα μείωσε σε 2-3, όμως ο Πιναμόντι «κλείδωσε» το ματς στο 75' κάνοντας το 2-4. Το γκολ του Βαϊνάλντουμ στο 90+4 δεν ήταν αρκετό να αλλάξει κάτι και έτσι το ματς έμεινε στο 3-4