Σιμόνε Ιντζάκι: «Είμαστε ένα βήμα μακριά από το όνειρο»

Σιμόνε Ιντζάγκι

i

©SS youtube

Σιμόνε Ιντζάκι: «Είμαστε ένα βήμα μακριά από το όνειρο»

Κώστας Τσιακλής 09:03 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 11.05.2023

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάκι, αμέσως μετά τη νίκη των «Νερατζούρι» επί της Μίλαν, ανέφερε πως η ομάδα του βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το όνειρο.

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στη νίκη με 2-0 επί της Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League. Μάλιστα ανέφερε πως η ομάδα του βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την εκπλήρωση ενός ονείρου, το οποίο πίστευαν από τον Αύγουστο.

Η Ίντερ ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 2-0 της συμπολίτισσας Μίλαν στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Champions League. Ο τεχνικός των «Νερατζούρι» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην υπόθεση πρόκριση.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής είπε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό. Οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί με τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι και καλύψαμε πολύ έδαφος στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από το δοκάρι του Τονάλι. Οι αλλαγές βοήθησαν πολύ και ο Ντε Φράι ήταν ένα παράδειγμα απόψε και στη Ρώμη, καθώς έκανε μόλις ένα λάθος. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση απόψε και είμαστε ένα βήμα μακριά από ένα όνειρο που πιστεύαμε από τον Αύγουστο.

Έκαναν σπουδαίο παιχνίδι. Μίλησα με τους αναπληρωματικούς γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να είναι εκτός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχα άλλους παίκτες που ήθελαν να μπουν και ίσως να μην είναι ευχαριστημένοι, αλλά αυτό είναι το σωστό πνεύμα. Οι παίκτες ξέρουν τι κάναμε απέναντι στην Μπενφίκα και δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τη διαχείριση του παιχνιδιού. Μόνο το τελευταίο βήμα απομένει».

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (16/05, 22:00) και αυτή τη φορά τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Ίντερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ οπότε οποιαδήποτε νίκη της Μίλαν με δύο γκολ διαφορά θα στείλει το ματς στην παράταση.