Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Η ιστορία αγάπης με τη σύζυγό του, Αριάνα
i

Μιχαΐλοβιτς/©printscreen

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Η ιστορία αγάπης με τη σύζυγό του, Αριάνα

Sportal newsroom 17:52 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 16.12.2022

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν παντρεμένος με την Αριάνα Ραπατσιόνι. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε αποκτήσει πέντε παιδιά.

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έδωσε σκληρή «μάχη» με τη λευχαιμία. «Η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξαφνικά», είπαν μέλη της οικογένειά του στο SPORTAL της Σερβίας.

Όλον αυτόν τον καιρό ήταν στο πλευρό του η σύζυγός του, Αριάνα. Το ζευγάρι είχε μία κοινή πορεία δυόμιση δεκαετιών.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και η Αριάνα Ραπατσιόνι γνωρίστηκαν όταν εκείνος βρισκόταν στο απόγειο της καριέρα του. Η κατάσταση του Σέρβου, τους έφερε πιο κοντά με την Αριάνα να στέκεται στο πλευρό του.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Σίνισα θα ζει μαζί μας για πάντα. Λόγω της αγάπης τους, άφησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της», ανέφερε η οικογένεια του Σέρβου.

«Με τον Σίνισα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άφησα την τηλεόραση στο μέσο του 1995 επειδή εκείνος ήταν στη Σαμπντόρια κι εγώ ήμουν στη Ρώμη και δεν βλεπόμασταν συχνά. Διάλεξα την οικογένεια και μπορώ να πω ότι έκανα καλή επιλογή. Ο Σίνισα με κέρδισε με τη γλυκύτητά του. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, πήρε την άδεια από τον πατέρα μου», είχε ομολογήσει η Αριάνα στα ιταλικά μίντια.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος γάμος έγινε το 1996 και ο δεύτερος ήταν πολιτικός το 2005. Ο τρίτος γάμος ήταν η επισφράγιση της κοινής τους ζωής, κατά την οποία ξεπέρασαν πολλές δυσκολίες.

Η Αριάνα και ο Σίνισα απέκτησαν πέντε παιδιά, δύο κόρες και τρεις γιους. Έχουν μία εγγονή από την κόρη τους, Βιρτζίνια.