Σισέ: «Αν μου πουν να παίξω, θα το κάνω δωρεάν»
i

Ο Τζιμπρίλ Σισέ/©ΙΝΤΙΜΕ

Σισέ: «Αν μου πουν να παίξω, θα το κάνω δωρεάν»

Sportal newsroom 16:33 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 25.01.2023

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, αλλά όπως δήλωσε θα ήθελε να επιστρέψει στα γήπεδα, έστω και δωρεάν.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, αλλά όπως δήλωσε θα ήθελε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, έστω και τσάμπα. Η καριέρα του Γάλλου ήταν γεμάτη γκολ και συγκεκριμένα 272 γκολ σε 609 συμμετοχές. 

Έχει περάσει και από την Ελλάδα με επιτυχία, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο βρήκε δίχτυα 55 φορές σε 89 εμφανίσεις, ενώ κατέκτησε και ένα νταμπλ το 2010. Η μεγαλύτερή του στιγμή όμως είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ το 2005, όπου είχε σκοράρει στη διαδικασία των πέναλτι. 

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του όμως το έχει περάσει στη Ligue 1, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Οσέρ, της Μπαστιά και της Μαρσέιγ. Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει πετύχει 96 τέρματα και όπως δήλωσε θα ήθελε να παίξει κι άλλο στη πρώτη κατηγορία, προκειμένου να φτάσει τα εκατό τέρματα.

«Το να είμαι τέσσερα τέρματα μακριά από τα εκατό στη Ligue 1, δε μου ταιριάζει. Αν κάποια ομάδα έρθει και μου προσφέρει την ευκαιρία να παίξω, θα το έκανε και δωρεάν», ήταν τα λόγια του Γάλλου παλαίμαχου επιθετικού.