Σισέ-Μπεργκ: «Φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού, θα νικήσουμε 3-0 τον ΠΑΟΚ» (vid)
i

Σισέ - Μπεργκ/PrtScr

Σισέ-Μπεργκ: «Φέτος είναι η χρονιά του Παναθηναϊκού, θα νικήσουμε 3-0 τον ΠΑΟΚ» (vid)

Κώστας Τόπας 13:16 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 22.01.2023

Την αισιοδοξία τους για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ, οι οποίοι τόνισαν ότι το τέλος της χρονιάς θα βρει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (22/01, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Super League και τέσσερις μέρες μετά το ματς Κυπέλλου στην «Τούμπα». Οι φίλοι των «πράσινων» αδημονούν για να υποδεχθούν ξανά τους δύο πιο εμβληματικούς επιθετικούς του συλλόγου του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο λόγος για τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα από το Σάββατο (21/01) και το βράδυ της Κυριακής (22/01) αναμένεται να βραβευτούν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας την κάμερα του «ΣΚΑΪ» και της εκπομπής «Δεκατιανοί», οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού αναφέρθηκαν στην αποψινή επιστροφή τους, θυμήθηκαν τα παλιά και τόνισαν ότι το τέλος της φετινής σεζόν θα βρει πρωταθλητή Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που είδα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού», ανέφερε αρχικά ο Τζιμπρίλ Σισέ για να σημειώσει στη συνέχεια ο Μάρκους Μπεργκ: «Θα συμφωνήσω. Είναι μεγάλο πράγμα. Και οι δύο μας ζήσαμε θαυμάσιες στιγμές στον Παναθηναϊκό και το να έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, να δούμε την ομάδα και τους οπαδούς, είναι κάτι πολύ όμορφο».

Επειτα ο Σισέ αναφέρθηκε στη Λεωφόρο, στην οποία δεν έχει αγωνιστεί μιας και κατά τη θητεία του στους «πράσινους», ο Παναθηναϊκός έδινε τους εντός έδρας αγώνες στο ΟΑΚΑ. «Στη δική μου εποχή παίζαμε στο ΟΑΚΑ, αλλά θα ήθελα να αγωνιστώ στη Λεωφόρο, γιατί η ατμόσφαιρα εκεί είναι πιο έντονη», τόνισε για να συμπληρώσει ο Μπεργκ: «Έτσι είναι, το γήπεδο παίρνει… φωτιά. Δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα. Είναι το μέρος που έχει τους πιο τρελούς οπαδούς».

Οσον αφορά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόσο ο Σισέ όσο και Μπεργκ είναι αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα: «Θα είναι… ουάου! Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο, θα υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα. Βλέπω ένα 2-0 ή 3-0. Ειλικρινά και καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να νικήσει ο Παναθηναϊκός. Βλέπω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, ναι!», είπε ο Σισέ.

«Αν έχεις τους οπαδούς στο πλευρό σου σε μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι πλεονέκτημα κι αυτό κάνει τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Έχει πολύ καλό προπονητή, καλούς παίκτες και είναι πρώτοι», δήλωσε ο Μπεργκ.