Σλούκας για την Εθνική ομάδα: «Προβληματισμένος από τις συμπεριφορές παικτών που θα είμαστε συμπαίκτες»!
i

© Intime

Σλούκας για την Εθνική ομάδα: «Προβληματισμένος από τις συμπεριφορές παικτών που θα είμαστε συμπαίκτες»!

Ηλίας Λαλιώτης 01:45 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:45 - 15.06.2024

Την έντονη ενόχληση του για συμπεριφορές παικτών που θα είναι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας μετά τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό

Την έντονη ενόχληση του για τις συμπεριφορές παικτών με τους οποίους θα είναι συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR Κώστας Σλούκας μετά τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Πλέον η «επίσημη αγαπημένη» θα ξεκινήσει προετοιμασία (17/6) για το προολυμπιακό τουρνουά ωστόσο ο αρχηγός των «πρασίνων» ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος.

«Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Για εμένα υπάρχει ένας κανόνας. Δεν επιτίθεμαι ηθικά και εξωαγωνιστικά, κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάναν δεν τον ανταγωνίζομαι, θα μιλήσω κι εγώ μαζί του» δήλωσε αρχικά ο «κάπτεν» του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Προφανώς με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί μετά από 4-5 ημέρες. Υπήρξαν κι άλλες δηλώσεις παικτών πριν από μερικούς μήνες, εξωγηπεδικές δηλώσεις. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Τι σημαίνει αυτό. Προφανώς είμαι εύκολος στόχος στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά το μήνυμα το απολογητικό που έρχεται, είναι προσωπικό. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν» συνέχισε.

Και κατέληξε: «Δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν, είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά αν με προκαλέσουν, έχω κι εγώ εγωισμό. Γενικότερα δεν ασχολούμαι. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός για εμένα. Και θα σας πω και κάτι άλλο.

Η Εθνική για εμένα δεν είναι απλά μία απόφαση, μία αγάπη. Εθνική ήμουν από τα 11, με πήγαινε ο μπαμπάς μου, που έχει πεθάνει, στα κλιμάκια με χαρά για να φορέσω μπλουζίτσα μπλε από τα 11. Καταλαβαίνω τι σημαίνει Εθνική, είναι πολύ στενάχωρα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη».