Σούπερ Σοσιεδάδ «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπενφίκα και ανέβηκε στην πρώτη θέση

Σούπερ Σοσιεδάδ «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπενφίκα και ανέβηκε στην πρώτη θέση

Δημήτρης Χούπης 21:39 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 08.11.2023

Η Σοσιεδάδ «καθάρισε» σε ένα ημίχρονο αφού έβαλε τρία γκολ σε 21' και επικράτησε της Μπενφίκα με 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Champions League.

Της αρκούσε ένα ημίχρονο της Σοσιεδάδ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Μπενφίκα για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League και ανέβηκε στην κορυφή του τέταρτου ομίλου. 

Στο πρώτο μέρος η βάσκικη ομάδα «πετούσε» φωτιές. Η Σοσιεδάδ μέσα σε 21' έβαλε τρία γκολ, με την αρχή να γίνεται στο έκτο μόλις λεπτό χάρη στο τέρμα το Μερίνο. Ο Μουνιόθ έκανε ένα σκαστό σουτ, ο Μερίνο όμως πετάχτηκε και έκανε το 1-0. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά. Η συνέχεια έγινε στο 11' με τον Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Οταμέντι και με πλασέ «νίκησε» τον Τρουμπέν. Τέσσερα λεπτά μετά η ισπανική ομάδα έβαλε και τρίτο γκολ με τον Μερίνο, το οποίο όμως ακυρώθηκε. 

Η Μπενφίκα μπορεί να γλίτωσε το τρίτο γκολ στο 15', δεν το γλίτωσε στο 21'. Ο Μπαρενετσέα πήρε την μπάλα εντός περιοχής, πέρασε όμορφα τον αντίπαλό του και με ένα σουτ στο «παραθυράκι» της εστίας για το 3-0. Ωστόσο είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα τέρματά της, αλλά ο Μέντεζ έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε. 

Ο Πέπε κοιμόταν στο κρεβάτι της μητέρας του μέχρι τα 17 του: «Δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα μου»
CHAMPIONS LEAGUE

12:54 - 08.11.2023

Ο Πέπε κοιμόταν στο κρεβάτι της μητέρας του μέχρι τα 17 του: «Δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα μου»

Ο Πέπε έγινε ο γηραιότερος σκόρερ του Champions League στην ιστορία, αλλά δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο Πορτογάλος αμυντικός μοιραζόταν ακόμα το κρεβάτι με τη μητέρα του.

Στο δεύτερο μέρος η πορτογαλική ομάδα μείωσε αρκετά γρήγορα. Στο 49' ο Ράφα Σίλβα με ένα ωραίο σουτ έκανε το 3-1 και έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Στο 64ο λεπτό μάλιστα είχε ευκαιρία να μειώσει κι άλλο στο σκορ με τον Ζουμπιμέντι, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στη συνέχεια η Σοσιεδάδ έκανε καλή διαχείριση του προβαδίσματος και πήρε τη νίκη, η οποία την ανέβασε στην πρώτη θέση. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ