Δεν άντεξε κόντρα στην Τέπλιτσε η Σπάρτα Πράγας, πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ
i

©Getty Images

Δεν άντεξε κόντρα στην Τέπλιτσε η Σπάρτα Πράγας, πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ

Sportal newsroom 20:50 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 19.08.2023

Η Σπάρτα Πράγας δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο να διατηρήσει το 1-0 κόντρα στην Τεπέλιτσε, η οποία πήρε την ισοπαλία λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Η πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Σπάρτα Πράγας, δεν μπόρεσε να αντέξει με 10 παίκτες εναντίον της Τέπλιτσε, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με φόντο την πέμπτη αγωνιστική της First League.

To πρώτο ημίχρονο αρκετά «φλογερό». Σε πρώτο χρόνο η γηπεδούχος ζήτησε πέναλτι στο 15' όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια. Ένα τέταρτο αργότερα, η φιλοξενούμενη είχε δοκάρι, με τον Ράινες να μην κατορθώνει να σκοράρει. Το γκολ τελικά ήρθε από του Κούτστα (35'), έπειτα από όμορφη ασίστ του Λάτσι, ενώ για να καταλογιστεί το 0-1 χρειάστηκε η συνδρομή του VAR. 

Λίγο πριν τη λήξη του 45λεπτου η Σπάρτα έμεινε με 10 παίκτες, έπειτα από κόκκινη που δέχτηκε ο Κρέτσι. Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Τέπλιτσε - στο β' μέρος - η οποία και τελικά ισοφάρισε με τον Γιάσερ στο 85'. Είχε προηγηθεί ένα ημίχρονο χωρίς πολλές κλασσικές ευκαιρίες. 

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Σπάρτα Πράγας, στα playoffs τoυ Europa League. Αυτό θα συμβεί αν η Ένωση αποκλειστεί στο αποψινό (19/8) παιχνίδι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.