Σπόραρ: «Τρομερή νύχτα, είμαστε πρώτοι εδώ και οκτώ μήνες» (vid)

Ο Αντράζ Σπόραρ έβαλε τη σφραγίδα του στο ντέρμπι.

i

©intime

Σπόραρ: «Τρομερή νύχτα, είμαστε πρώτοι εδώ και οκτώ μήνες» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 00:00 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 10.04.2023

Ο Αντράζ Σπόραρ μίλησε για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και τη μάχη για τον τίτλο.

Ο Αντράζ Σπόραρ ήταν μοιραίος στο ματς με τον Βόλο, αλλά μίλησε στα δύσκολα.

Ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο εκτός έδρας 1-0 επί του Άρη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την… ασίστ του Παπασταθόπουλου και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0 κι άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

Ο Σπόραρ μετά το ματς είχε κάθε λόγο να χαμογελάει κι αναφερόμενος στον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε:

«Κοιτάξτε, είναι μία τρομερή νύχτα. Δεν δείξαμε κάτι ξεχωριστό, Είμαι πρώτοι εδώ και 8 μήνες. Δείξαμε πως θέλουμε να μείνουμε πρώτοι απέναντι σε όποια ομάδα έρθει στη Λεωφόρο, είτε αυτή είναι ο Ολυμπιακός είτε η ΑΕΚ είτε ο ΠΑΟΚ.

Βασικά γνωρίζαμε και ποιον θα αντιμετωπίσουμε και πως να αμυνθούμε. Ξέραμε πως να παίξουμε. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Πιέσαμε, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη και ήρθε το γκολ. Συγκρατώ το γεγονός πως δεν δεχτήκαμε γκολ.

Κοιτάξτε, αναμφισβήτητα ειναι καλό όταν ένας επιθετικός σκοράρει. Μπορεί να μην σημείωσα πολλά γκολ μέχρι τώρα, αλλά ήταν σημαντικά γκολ. Το 1-0 και το 2-0 σε πολλές περιπτώσεις ήταν πολύ σημαντικά. Θα μπορούσα να είχα πετύχει περισσότερα γκολ».