Στα... χαρακώματα συνεχίζει ο Κάτσε
i

Εργκίς Κάτσε / © Intime

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Στα... χαρακώματα συνεχίζει ο Κάτσε

Πάρης Τσελεπίδης • 19:35 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Εργκίς Κάτσε βρήκε τον νέο σταθμό - έκπληξη της καριέρας του, μετά το διαζύγιο που είχε με τη λιθουανική Πανεβίζις.

Ο Εργκίς Κάτσε ετοιμάζει βαλίτσες για… Ουκρανία μεριά. O πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού αποδεσμεύθηκε από τη λιθουανική Πανεβίζις και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνίζεται στην Χορνομόρετς, η οποία παλεύει για τη σωτηρία στην Primer Liga.

Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας έχει διακοπεί - λόγω του ψύχους που επικρατεί στη χώρα - και οι ομάδες ψάχνουν τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά τους, εν όψει συνέχειας. Ο σύλλογος της Οδυσσού βρήκε τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται στον έμπειρο χαφ και ως εκ τούτου η συνεργασία αποτελεί θέμα χρόνου.

Η Χορνομόρετς κάνει αυτή την περίοδο προετοιμασία στην Τουρκία εν όψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής έχει μεταβεί εκεί προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Οι αγώνες του ουκρανικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο. 

Ο Εργκίς Κάτσε αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Ο Αλβανός χαφ αγωνίστηκε σε 158 αγώνες με τη φανέλα του «δικέφαλου του βορρά» σε όλες τις διοργανώσεις. Έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο. Έπαιξε ακόμη στον Παναθηναϊκό και τον Άρη αλλά και τις Λάρισα, Βέροια και Αναγέννηση Επανομής στην Ελλάδα. .

Παρόλα αυτά, το καλύτερο του πέρασμα το έκανε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στους «πράσινους», υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, στο διάστημα Ιανουάριος 2018 - Ιούνιος 2019. Ο Κάτσε είχε βοηθήσει πολύ την ομάδα με τις συμμετοχές του, ενώ η πιο χαρακτηριστική του στιγμή ήταν το γκολ που είχε πετύχει εναντίον του Ολυμπιακού.