Στάικος: «Ο ΠΑΣ θα είναι ξανά ανταγωνιστικός»

Θανάσης Στάικος

i

©Intime

Στάικος: «Ο ΠΑΣ θα είναι ξανά ανταγωνιστικός»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:16 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 01.10.2023

Ο Θανάσης Στάικος δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως οι Ηπειρώτες θα είναι ξανά ανταγωνιστικοί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα στους «Ζωσιμάδες» από τον Ολυμπιακό με 3-0, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε καλή βραδιά τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε δύο από τα υρία τέρματα της ομάδας του. 

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Θανάσης Στάικος δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολη ήταν η εβδομάδα για τους Ηπειρώτες εξαιτίας των πολλών απουσιών που είχαν. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο ΠΑΣ θα είναι ξανά ανταγωνιστικός.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: 

«Δεν προβάλαμε την αντίσταση και δεν είχαμε την απόδοση σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια, ειδικά στους Ζωσιμάδες. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με τραυματισμούς και προβλήματα, έπρεπε να παίξουν κάποια παιδιά που είχαν καιρό να αγωνιστούν. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε, θέλουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Όταν χάνεις τόσο νωρίς με δύο γκολ, είναι δύσκολο να αντιδράσεις απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. 

Με «μυθικό» Ποντένσε ο Ολυμπιακός έφυγε άνετος από τα Γιάννενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:42 - 01.10.2023

Με «μυθικό» Ποντένσε ο Ολυμπιακός έφυγε άνετος από τα Γιάννενα

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε να κάνει διαχείριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει Μπάτσκα Τοπόλα, και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Χάρη στον εξαιρετικό Ντανιέλ Ποντένσε, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν... σβηστά τη νίκη κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» με σκορ 3-0.

Μετά το 30’ αντιδράσαμε και θα μπορούσαμε να μειώσουμε ως το 70’. Στο τέλος ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι και εμείς δεν αντέξαμε. Δεν είχαμε την ανταγωνιστικότητα που θα θέλαμε. Συνεχίζουμε, δουλειά, υπομονή και στο τέλος θα δικαιωθούν οι κόποι μας. Πίστη δουλειά και συνεχίζουμε. Το μέλλον είναι μπροστά και ο ΠΑΣ θα είναι ξανά ανταγωνιστικός».