Στην Αγγλία για συνομιλίες με την Έβερτον ο Μπιέλσα
i

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα/instagram

Στην Αγγλία για συνομιλίες με την Έβερτον ο Μπιέλσα

Sportal newsroom 18:06 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 29.01.2023

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα, που αποτελεί την πρώτη επιλογή της Έβερτον για τη θέση του προπονητή, βρίσκεται στο «νησί» για να έχει συζητήσεις με τη διοίκηση των «ζαχαρωτών».

Σε διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του Φρανκ Λάμπαρντ, που τη Δευτέρα απολύθηκε, βρίσκεται η Έβερτον. Ο Άγγλος τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδους, κερδίζοντας μόνο ένα από τα 14 τελευταία παιχνίδια του στον πάγκο της ομάδας, και η διοίκηση των «ζαχαρωτών» έχει ορίσει ως πρώτη επιλογή της τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο πρώην προπονητής της Λιντς δεν… ψηνόταν με την προοπτική να αναλάβει την Έβερτον, θεωρώντας πως το ρόστερ της είναι ελιπές, ταξίδεψε σήμερα στην Αγγλία προκειμένου να έχει συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Σε περίπτωση που τελικά επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Μπιέλσα θα καθίσει σε πάγκο για πρώτη φορά από τον περασμένο Φεβρουάριου, όταν πήρε «διαζύγιο» από τη Λιντς.

Πιέζει για Νιουκάστλ ο Γκόρντον

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η διοίκηση της Έβερτον είναι αυτό σχετικά με το μέλλον του Άντονι Γκόρντον. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. 

Ωστόσο για την περίπτωσή του υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Νιουκάστλ και η προοπτική να μετακινηθεί στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να πιέσει ώστε να αποχωρήσει δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις της Έβερτον, αν και από τον σύλλογο ισχυρίζονται πως κάτι τέτοιο ήταν προγραμματισμένο, από τη στιγμή που υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη.