Στην Αθήνα ο Φερνάντες, έπιασε δουλειά στα Σπάτα
i

Πάολο Φερνάντες/intime

Στην Αθήνα ο Φερνάντες, έπιασε δουλειά στα Σπάτα

Κώστας Τσίλης 10:17 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 12.08.2023

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Φερνάντες και πλέον συνεχίζει την αποθεραπεία του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Μέσα σ' όλη την μαυρίλα των τελευταίων ημερών, στην ΑΕΚ υπήρξε και ένα μαντάτα που τους έκανε όλους λίγο να χαμογελάσουν. Ο Πάολο Φερνάντες επέστρεψε ξανά στην Αθήνα και έπιασε και δουλειά στα Σπάτα δίπλα στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που έχει σημασία και για τον ίδιο τον Ισπανό, αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο Φερνάντες τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια της ατομικής προπόνησης που έκανε στις καλοκαιρινές διακοπές. Και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση. Πέρασε σημαντικό διάστημα με ακινησία, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα αποθεραπείας το έκανε στην Ισπανία. Ωστόσο πλέον είναι ξανά στην Αθήνα και στα Σπάτα και μάλιστα πήγε και πολύ νωρίς το πρωί. 

Βεβαίως ο Φερνάντες έχει πολύ δρόμο ακόμα και αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς, μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δράση. Όμως το γεγονός πως πλέον θα βρίσκεται στα Σπάτα για να ακολουθεί το ειδικό του πρόγραμμα, θα κάνει καλό στην ψυχολογία του, καθώς επί της ουσίας θα ακολουθεί και αυτός την καθημερινότητα των υπόλοιπων συμπαικτών του.