Στην Ολλανδία μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ και οι τρεις τραυματίες

Στην Ολλανδία μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ και οι τρεις τραυματίες

Sportal newsroom 20:21 - 24.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 27.11.2022

Ο Τσούμπερ, ο Άμραμπατ αλλά και ο Ελίασον, θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Μπορεί ο Στίβεν Τσούμπερ, ο Νορντίν Άμραμπατ και ο Νίκλας Ελίασον ακόμα να βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους και να μην μπορούν να συμμετάσχουν στην μίνι προετοιμασία που θα κάνει η ΑΕΚ στην Ολλανδία. Όμως με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, θα ταξιδέψουν και οι τρεις μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Και θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, επί ολλανδικού εδάφους, για όσο διάστημα θα παραμείνει η ΑΕΚ. 

Το σκεπτικό του Αργεντινού τεχνικού, είναι πως ένας από τους στόχους αυτής της μίνι προετοιμασίας στην Ολλανδία, είναι να ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότεροι, οι δεσμοί μέσα στην ομάδα. Μ' όλους τους παίκτες να είναι μαζί επί 24ώρη βάσης και επί οκτώ ημέρες. Ως εκ τούτου απ' αυτή την διαδικασία, δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι τρεις παίκτες που βρίσκονται σε διαδικασία αποθεραπείας. Έστω και αν δεν μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Ο Άμραμπατ και ο Τσούμπερ θα ταξιδέψουν κανονικά για Ολλανδία την Κυριακή μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ. Ενώ ο Ελίασον θα ενσωματωθεί με την ομάδα την Δευτέρα, καθώς έχει μια έξτρα ημέρα άδειας.