Στο ημίχρονο του ΑΕΚ- Ολυμπιακός ανακοινώθηκε η... κίνηση για Πειραιά!
i

Μάνταλος / © Intime

Στο ημίχρονο του ΑΕΚ- Ολυμπιακός ανακοινώθηκε η... κίνηση για Πειραιά!

Sportal newsroom 22:02 - 09.02.2023

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης από τα μεγάφωνα της OPAP Arena υπήρξε ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους, με την διαδρομή Νέα Φιλαδέλφεια - Πειραιάς να εκτιμάται στα 30 λεπτά.

Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό κύλησε σε «κιτρινόμαυρους» ρυθμούς στο αρχικό 45λεπτο της OPAP Arena. Με γκολ των Λιβάι Γκαρσία (3') και Σαμασέκου (28' αυτ.), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πήρε σαφές προβάδισμα νίκης, επικρατώντας ολοκληρωτικά στο χορτάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία τους με το δοκάρι του Γκάρι Ροντρίγκες στο 14', πέραν τούτου ωστόσο ελάχιστα απείλησαν την εστία του Στάνκοβιτς. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για τα απαραίτητες ανάσες πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους, με τον Ολυμπιακό να έχει την πίεση για αντίδραση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena ήταν ποδοσφαιρική και μάλλον ήρεμη για τα δεδομένα ενός ντέρμπι, ενώ στη διάρκεια της ανάπαυλας όλα κυλούσαν φυσιολογικά εν αναμονή της επανέναρξης του αγώνα. Λίγο πριν ξαναβγούν οι δύο ομάδες από τα αποδυτήρια υπήρξε πάντως μια ανακοίνωση μάλλον ασυνήθιστη για τα ελληνικά γήπεδα.

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου υπήρξε ενημέρωση για την... κίνηση στους δρόμους! «Νέα Φιλαδέλφεια - Κηφισιά 15 λεπτά, Νέα Φιλαδέλφεια - Σύνταγμα 21 λεπτά και... Νέα Φιλαδέλφεια - Πειραιάς 30 λεπτά» ήταν η ανακοίνωση στα μεγάφωνα της OPAP Arena. Σίγουρα όχι γιατί κάποιος είχε σκοπό να φύγει από το γήπεδο, αλλά μάλλον με διάθεση να γίνει η σχετική καζούρα στους Πειραιώτες.