Ακούγονται φωνές από την αίθουσα της Λίγκας - Φήμες για επεισόδιο του Κοσμά με τον Κούγια

Ακούγονται φωνές από την αίθουσα της Λίγκας - Φήμες για επεισόδιο του Κοσμά με τον Κούγια

Sportal newsroom 15:32 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 04.03.2024

Φωνές ακούστηκαν μέσα από την αίθουσα της Λίγκας, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Stoiximan Super League. Αυτές φημολογείται πως ανήκαν στον Γιώργο Κοσμά και τον Αλέξη Κούγια

Ένταση φαίνεται να υπήρξε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Stoiximan Super League, η οποία διεξήχθη πίσω από κλειστές πόρτες. Αναλυτικότερα, την ώρα της διαδικασίας ακούστηκαν δυνατές φωνές από την αίθουσα, οι οποίες φημολογείται πως ακούστηκαν από τον Αλέξη Κούγια και τον Γιώργο Κοσμά.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ακόμα αν όντως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχαν διαπληκτισμό.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία, πάντως, υπήρχαν πληροφορίες ότι τόσο ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, όσο και ο ομολόγός του στους Πειραιώτες είχαν έντονη αντιπαράθεση για τη διαιτησία.

Ο Κούγιας έχει κάνει συχνά αναφορές στην Ένωση και είναι δεδομένο ότι το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων. Αυτό απ' ό,τι φαίνεται αποδείχθηκε και στη σημερινή κλήρωση για τη διεξαγωγή των playoffs της Stoiximan Superleague.