ΠΑΟΚ κορυφής, τρίτος ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ κορυφής, τρίτος ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:32 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 28.01.2024

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 και βρέθηκε στην κορυφή της Stoiximan Super League, στέλνοντας το «τριφύλλι» στην τρίτη θέση. Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι που ξεχώρισε στην 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με αυτόν τον τρόπο ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκαρφάλωσε στην κορυφή του πρωταθλήματος, στέλνοντας το «τριφύλλι» στην τρίτη θέση. 

Αυτό διότι η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στην «OPAP Arena», «κλέβοντας» έτσι τη δεύτερη θέση από την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Η Ένωση έχει πλέον 45 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από τον ΠΑΟ. 

Τέταρτος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα, το ντέρμπι των αιωνίων την επόμενη εβδομάδα (4/2) ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη βαθμολογία, αφού οι «αιώνιοι» έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά. 

Όσο για τους ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, οι μεν Κρητικοί έμειναν στη 10η θέση της Stoiximan Super League και οι δε Ηπειρώτες στην 13η, η οποία και οδηγεί σε υποβιβασμό στη Super League 2. Τέλος, Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον 8ο Ατρόμητο, επιστρέφοντας στην έκτη θέση της Stoiximan Super League. 

Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League: